Hamarosan elindul a Battlefield 1 Premium Trials

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 10.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts megerősítette, hogy már ebben a hónapban elindul a Battlefield 1 Premium Trials programja, aminek keretein belül azok is kipróbálhatnak prémium tartalmakat, akik nem rendelkeznek Premium szezonbérlettel.

Már ebben a hónapban kezdetét veszi a Battlefield 1 Premium Trials programja, ami lehetővé teszi, hogy azok is kipróbálhassanak szezonbérletes tartalmakat vagy külön megvásárolható DLC-ket, akik csak a Battlefield 1 alapváltozatával rendelkeznek.

A kezdeményezés első felvonásában a They Shall Not Pass kiegészítő tartalmai, valamint a Prise de Tahure és a Nivelle Nights térképek lesznek időlegesen elérhetőek a rajongók számára. A pontos részleteket még nem ismertette a DICE, de az már biztos, hogy a Gamescom környékén és szeptemberben is lesz hasonló akciója a játéknak.

Az Electronic Arts láthatóan törekszik megváltoztatni a multiplayer játékaihoz készített korábbi fizetős modelleket. Már a Titanfall 2 minden megjelenés utáni csomagja ingyenes volt és a Star Wars: Battlefront 2 esetében is ingyenesek lesznek a későbbi tartalmak.

2.
2.
Falcon
borzasztó nagy csalódás ez a játék és a korszakváltás ha ez az első világháború hogy gagyi hegyoldalakba meg réten harcolhatok akkor nem kérek belőle se kampány semmi munka a multiban csak kövek homok meg pár paraszt ház ezeket lemodellezik egy hónap alatt ez egy butítót battlefield és el sem tudom adni a kutyának nem kell és a szerverek is csak úgy kongnak az ürességtől
1.
1.
happy1818
bezzeg az activision még a szart is el adnááá 2x is :D hajrá battlefield :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...