Októberben rajtol a Battlefront 2 bétája

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 10.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts megerősítette, hogy az előrendelők és mindenki más számára is október elején rajtol el a Battlefront második részének a bétatesztje, amiben több mindent ki lehet majd próbálni.

Az Electronic Arts és a DICE tájékoztatása szerint az előrendelők számára október 4-én veszi kezdetét a Star Wars: Battlefront II bétatesztje, míg mindenki más két nappal később, október 6-án csatlakozhat majd a galaktikus online csataterekhez. A próbakör október 9-én zárul.

A béta során az E3-on bemutatott Naboo-i csatát mi is átélhetjük, köszönhetően a Galactic Assault játékmódnak. A rajongók pontosan ugyanazt kapják majd, mint amit az alfakör szereplői, vagyis a hősök, a droidok, a járművek és a feladatok is ismerősek lesznek. Emellett pedig belekóstolhatunk a Starfighter Assault mód űrcsatáiba is, ahol pilótaként a Star Wars univerzum ismert járműveinek a volánja mögött kell helyt állnunk. Erről egyébként a Gamescom alkalmával ad majd részletesebb tájékoztatást a kiadó.

A bétakör mindhármon platformon elérhető lesz.

A teljes játék november 17-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

1.
1.
ollie92
Csak lehessen már azokat a járműveket irányítani ! Battlefront I-ben iszonyat gagyi volt az irányítás, remélem ebben már javítva lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...