Battlecrew: Space Pirates - itt a free-to-play verzió

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 11.
  • Letöltés
A Dontnod Eleven csapata mindenki számára ingyenesen elérhetővé tette az oldalnézetes PvP-játékát, a Battlecrew: Space Piratest. Az egyedüli megkötés, hogy naponta csak bizonyos mennyiségű kreditből gazdálkodhatunk.

A Dontnod Eleven a francia stúdió második irodája, tehát a Battlecrew: Space Piratesért nem az a brigád felel, amely a Life is Strange-ért vagy a Vampyrért. A multiplayerre kihegyezett oldalnézetes címben egyedi képességekkel megáldott űrkalózokat irányítunk, a cél az, hogy az ellenséges csapatot likvidáljuk, ehhez pedig bármilyen eszköz a rendelkezésünkre áll.

A csapat a fizetős változat mellett útjára bocsájtotta a free-to-play verziót, amely tartalmilag nem különbözik a teljestől. Mindössze annyi megkötést kapunk, hogy naponta csak egy adott mennyiségű kreditet fordíthatunk a játékra.

Többféle játékmódban tehetjük próbára jártasságunkat. A 4v4-es felállásra koncentráló Gold Rush-ban annyi aranyat kell gyűjtenünk csapatunkkal, amennyit csak lehetséges, a Team Deathmatch pedig gyors, 2v2-es csatákat kínál. Persze ha ódzkodnál az online csatáktól, a Tutorial és a Training módban a botok ellen is kitanulhatod az alapokat.

A játékban 18 pályát és négy karakterosztályt találunk. A közösség tagjai egy speciális hubban beszélgethetnek egymással, ugyanitt nézegethetünk statisztikákat és szabhatjuk testre az avatárunkat.

A Battlecrew: Space Piratest a Steamen érhetitek el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...