Bejelentették az Empyre: Lords of the Sea Gatest

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 15.
  • Bejelentés
A Coin Operated Games új alkotása az 1910-es években játszódik New Yorkban. Az alternatív történelem szerint az óceán vízszintje megemelkedett, és a várost elárasztotta a víz - ilyen körülmények között kell helytállnunk az RPG-ben.

Az Empyre: Lords of the Sea Gates a XX. század elején, a neoviktoriánus New Yorkban játszódik. A sztori szerint a várost ellepte a víz, ami nagyon szennyezett és sós, így ivásra nem alkalmas. Hősünk útra kell, hogy édesvizet találjon, és persze számos ellenségbe botlik.

A készítők szerint rengeteg ikonikus helyszínt ismerünk majd fel a játékban, hiszen a nevesebb épületek nagy része már az 1910-es években is állt. A kaland során mérgeket és gyógyfőzeteket is használhatunk, míg a harc részben valós idejű, részben körökre osztott lesz. Megállíthatjuk az időt és parancsokat oszthatunk a csapatunk tagjainak, a küldetések témája a korabeli emberek problémáival foglalkozik majd.

Az egyedi hangulatú játék várhatóan idén ősszel készül el PC-re.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...