500 dollár marad a legdurvább Oculus Rift-csomag

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 17.
  • Akció
Link másolása
Fű alatt újabb árcsökkentést jelentett be az Oculus: a cég blogbejegyzéséből derült ki, hogy az Oculus Rift és az Oculus Touch kombóját a nyári leárazást követően is olcsóbban vásárolhatjuk meg.

Az Oculus gőzerővel akciózza az Oculus Riftet: márciusban 600 dollárra csökkent az Oculus Rift és az Oculus Touch együttes ára, a Summer of Rift leárazás keretei között pedig a következő hetekben 400 dollárért lehet megvásárolni a VR-szemüveg és a mozgásérzékelős kontrollerek új csomagját, amiben ráadásul hat játék is megbújik.

Habár az Oculus mindig is ideiglenes akciónak szánta a Summer of Riftet, egy, a múlt hét végén megjelent blogbejegyzésből kiderült, hogy a cég a promóidőszak vége után is megtartja a pakkot, és az eredetinél alacsonyabb áron, 500 dollárért kínálja majd a szemüveg-kontroller kombinációt. Az Oculus újabban egyre többet hangoztatja, hogy szeretné minél megfizethetőbbé tenni a szemüvegét, aligha véletlen, hogy állítólag már a 200 dolláros, önállóan használható modellen is elkezdett dolgozni.

2.
2.
porfogo
#1: Én megvettem, és nem érzem magam baleknak! Jó pár VR cím van, és fognak is még jönni. A következő generáció meg legkorábban 2018 vége fele érkezik, és eleinte drága lesz.

Egyébként kiszórni nehéz lesz, egy olyan terméket, amiből készlet hiány van! Folyamatos az után gyártás, hogy kiszolgálják a megnövekedett rendeléseket!

1.
1.
szinkron
Ki akarják szórni ezt a kifutót, balek, aki megveszi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...