Telling Lies - a Her Story alkotójának új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 17.
  • Hír
Újabb részleteket tudtunk meg Sam Barlow következő projektjéről. A játék végül Telling Lies címmel érkezik, és elmondása szerint olyan, mintha kereszteznénk A szégyentelen és a Magánbeszélgetés című filmeket.

A Variety cikkéből tudtuk meg, hogy Telling Lies címmel érkezik Sam Barlow új játéka. A Her Story atyja még tavaly januárban jelentette be a következő projektet, és bár akkortájt Her Story 2-ként hivatkozott rá, már előre leszögezte, hogy a játéknak nem lesz köze az elődjéhez és valószínűleg a címe is más lesz.

Barlow előző játéka.

A Telling Lies marad az FMV-alapú interaktív film koncepciójánál, viszont nagyobb lélegzetvételű és polírozottabb fejlesztés lesz, mint a Her Story. Egy teljesen új politikai thrillerbe csöppenünk majd bele, három-négy főszereplőt kapunk, és az sem kizárt, hogy ismertebb színészekkel veszik fel a filmjeleneteket. Barlow szerint egyébként olyan élményben lesz részünk, mintha kereszteznénk A szégyentelen és a Magánbeszélgetés című filmeket.

A játék kiadásáért az Annapurna Interactive felel majd.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...