Új trailert kapott a Szárnyas fejvadász folytatása

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Kisebb hallgatást követően vadonatúj kedvcsinálót kapott a Szárnyas fejvadász ősszel bemutatkozó folytatása. Az új jelenetekkel tarkított ízelítő a történet mellett az akcióból is ad némi előzetest.

A történet szerint harminc év telt el az eredeti Szárnyas fejvadász eseményei óta, amikor is egy K nevű rendőrtiszt (Ryan Gosling) olyan titokra bukkan, amely képes romokba dönteni a társadalom maradékát. A titokhoz valahogyan kapcsolódik Rick Deckard (Harrison Ford) is, legalábbis K elsődleges feladata az, hogy megtalálja az eltűnt kollégát.

A Blade Runner 2049 október 6-án kerül mozikba, a Magyarországon forgatott filmben Jared Leto, Dave Bautista, Robin Wright és Mackenzie Davis is feltűnik.

13.
13.
Juha
#9: De igen, főleg ha pl. 2 év múlva néz meg valaki egy cikket, akkor igenis fontos lenne az év, vagy tényleg legalább az idén szó, mindig belefutok olyan oldalakba, ahol promózzák az aktuális terméket, hogy "hamarosan", és dátumot nem tesznek mellé - ki kell nyomozni, hogy utoljára frissítve: 2007.05.06

Ti ne legyetek már ilyen hanyagok, köszönöm, pont.
12.
12.
kopic
#10: Bazz, korán volt még és egy kicsit tényleg felreertheto.
:D
9.
9.
fojesz
#8: Egy szóval sem írtunk ilyet.
8.
8.
kopic
2049-ben kerül mozikba..
Gratulálok kedves Shifty.
6.
6.
#5: Barátnőm volt, nem kell itt semmi rosszra gondolni.

Csak annyi, hogy a hosszú évek alatt, hogy meglegyen a frissesség eljátszottuk így kettőnk között, hogy alkalmi meg egy éjszakás kalandok vannak csak köztünk XD
5.
5.
Yanez
4.
4.
#2: Ne is mond, egyszer egy csaj előkapta a cuccosomat és felkiáltott miközben dolgozott...
-azta de béna!!!

Le is lankadtam rendesen, de utána megnyugtatott, hogy csak az effekt nem jött be neki.

Rémálom az Elm utcábna remake volt ha valakit érdekel XD
3.
3.
hedzsooo
#2: Hát reméljük nem úgy lesz de amíg nem láttam, igyekszem nem örülni előre annyira neki! :)
2.
2.
Yanez
#1: Azért ez kétértelmű, mert más esetben is pont ezek a szavak hagyhatják el a szádat. Pl: "tyű+hű de szar ez a film", "azta de béna".

Amúgy én nagyon kíváncsi vagyok rá!!!
1.
1.
hedzsooo
Az új pókfej előtt is megálltam az összes előzetes megtekintését, de milyen jól is tettem! Utólag megnéztem a kihagyottakat, hát jópár dolgot lelőttek volna nálam vele előre! Azt hiszem itt is most már inkább csak várok szépen, türelmesen a megjelenés napjáig, akkor pedig az elsők között beszabadulok az 1ik moziba, ahol remélhetőleg jópár "tyű + hú, azta" fogja elhagyni a számat. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...