DOOM - kétmilliónál jár a steames változat

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 19.
  • Biznisz
Link másolása
A SteamSpy adatai szerint a feltámasztott, számozás nélküli DOOM kétmillió eladott példánynál tart a Valve platformján. A Bethesda és az id Software tehát örülhet, hiszen a nehezen megszületett shooter nemcsak kritikai, de komoly anyagi siker is.

Ugyan nem tudni, hogy pontosan mennyire jött be a Bethesdának és az id Software-nek a feltámasztott és a betonbiztos alapokra modern körítéssel építkező DOOM, a SteamSpy legfrissebb adatai azért jó képet adnak arról, hogy a tavaly megjelent, számozás nélküli epizód hogyan is teljesít a kasszáknál.

Merthogy a Steamen keresztül eddig több mint kétmillió darabot sikerült értékesíteni. Persze komoly meglepetést nem okoz, hogy a rajongók is bizalmat szavaztak a játéknak, hiszen a kritikusok többsége is imádta a feltámasztott pokoljárást.

Az új DOOM-epizódot még 2008-ban jelentették be, Doom 4 címen, majd számos tévútra tévedt fejlesztői ciklus után 2011-ben teljesen újrakezdték a munkálatokat. Végül 2014-ben ismét bemutatták a játékot, hogy aztán 2016 májusában boltokba kerüljön PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

2.
2.
FreeKatana
Pont tegnap járultam hozzá én is a kétmillához.
1.
1.
Neo1989
Meg is érdemli, jó lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...