Mégiscsak folytatást kap a The Wolf Among Us

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Vége a találgatásoknak, a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy folytatódik a The Wolf Among Us, készül a The Walking Deadet lezáró évad és a Batman: The Telltale Series is visszatér.

A hét eleje óta arról szólnak a hírek, hogy a Telltale Games a jövőjével kapcsolatos bejelentésekre készül. A korábbi találgatások között szerepelt a The Wolf Among Us második szezonja, illetve a Batman: The Telltale Series folytatása is, de a csapat folyamatosan hárította a pletykákat.

Mostanáig, ma délután ugyanis hivatalosan is megerősítették, hogy a The Wolf Among Us, a Batman: The Telltale Series és a The Walking Dead is visszatér. Utóbbi valamikor 2018-ban kapja meg a negyedik és egyben utolsó epizódját, aminek főhőse ismét a 2012 áprilisában elindított sorozat központi karaktere, Clementine lesz. Az utolsó évad PC és Mac mellett konzolokra, valamint iOS-re és Androidra is elkészül.

Bill Willingham híres Fable-képregénysorozata alapján készült The Wolf Among Usnak is bizalmat szavazott a Telltale. A folytatás valamikor a következő esztendő második felében jelenik meg és egy egészen új sztorit mesél majd el. Természetesen a már ismerős karakterek visszatérnek, így Adam Harrington, vagyis Bigby Wolf és Erin Yvette, azaz Snow White is.

A Telltale-féle Batman-folytatás, a Batman: The Enemy Within megjelenésére viszont már nem kell sokat várnunk, hiszen az új évad első epizódja augusztus 8-án mutatkozik be. A The Enigma alcímet viselő első rész a szokásos platformokra, így Androidra, iOS-re, Macre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik. Ezúttal is kapható lesz majd különálló lemezes változat, amit csak PS4-en és Xbox One-on vásárolhatunk meg.

8.
8.
Mufika
Minél több telltale games jelenik meg, annál klisésebbek, így eléggé félek hogy a 2. évad fele olyan jó sem lesz mint az első volt. :( De ne legyen igazam!
7.
7.
ghost90soldier
Még a Game of Thrones jó lett volna de nyilván meg akarják várni hogy véget érjen a sorozat
4.
4.
Macifasz
The Wolf Among Us Season 2. Kész, nálam az Év játékos híre. :-D
3.
3.
exonic
Én 3 hete kezdtem kijátszani újra a WD-t, se a másodikat, se a harmadikat nem játszottam, pár napja fejeztem be. Én nagyon szeretem szinte az összes Telltale játékot, és Clementine sztorija egy különleges helyet foglal el a szívemben. Szerencsére nem kell 2 évet várni a folytatásra így okkal lehet örülni, de félek a búcsú is nehéz lesz csakúgy mint legutóbb Nathan Drake esetében.
Mindenesetre, köszönjük Telltale a csodás kalandokat! :)
2.
2.
Gorrister
Na akkor 2019-ig már biztos nem jön 4. évad a Sam&Max-hez, de az a rossz érzésem van, hogy utána sem. :(
1.
1.
Yanez
Na akkor ismét nem maradunk egy rakás TT játék nélkül. :) Én pedig időt sem tudok keríteni a TWD 3-ik évadra, pedig ott "porosodik" a PS4-es digitális játékaim közt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...