Citadel: Forged With Fire - a hétvégén nyílt bétateszt

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 20.
  • Korai verzió
Link másolása
Egy hete jelentették be a Citadel: Forged With Fire-t, de ezen a hétvégén már bárki kipróbálhatja a nyitott világú szerepjáték bétáját. Egy nagy hatalmú mágussal bármit megtehetünk a birodalomban, kalandozhatunk és háborúzhatunk is.

Pont az ilyen fejlesztési ütemterveket szeretjük: bő egy hete leplezte le legújabb játékát a Blue Isle Studios, és napokon belül játszhatunk is vele. A Citadel: Forged With Fire egy nyitott világú fantasy szerepjáték lesz, azaz teljesen különbözik a Slender: The Arrival készítőinek eddigi munkáitól.

Az anyag teljes szabadságot ad a játékos kezébe: szimplán felfedezhetjük a világot, netán összeállhatunk más játékosokkal és háborúzhatunk a rivális házakkal. Vadászhatunk és sárkányokat szelídíthetünk, amik aztán jó szolgálatot tehetnek hátas jószágként. A várépítés és ostrom szintén a felhozatal részét képezi.

Hogy ebből mennyit tapasztalhatunk meg a hétvégén zajló nyílt bétatesztben, még nem tudni. Annyi biztos, hogy július 22-23. között bárki kipróbálhatja a korai verziót egy gyors regisztráció ellenében.

Az Early Access-változat július 26-án érkezik a Steamre 24,99 dolláros áron. Lesz Xbox One-os és PS4-es verzió is, de még nem tudni, mikor.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...