Nyitott világú RPG lesz a Citadel: Forged With Fire

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Nagy fába vágta a fejszéjét a Slender: The Arrival fejlesztője. Egy Skyrimre erősen hajazó, nyitott világú szerepjátékot fejleszt Citadel: Forged With Fire címmel mágiával, karddal és sárkányokkal. Az anyag PC-re és konzolokra készül.

Mindig dicsérendő, amikor egy stúdió más műfajban is próbál helytállni. Különösen igaz ez a Blue Isle Studiosra, a Slender: The Arrival és a Valley fejlesztőjére. Legújabb alkotásuk egy sandbox RPG lesz, amely egyedül vagy online is játszható barátainkkal.

Az első videó és képek alapján már annyira nem vagyunk elégedettek. Látszólag egy tucatfantasyvel lesz dolgunk, mágusokkal, sárkányokkal és unalomig ismert helyszínekkel, persze ettől még lehet élvezetes a játék.

A Citadel: Forged With Fire-ben teljesen szabad kezet kapunk sorsunk beteljesítéséhez. Lehetünk különféle lényekre ácsingózó vadászok, netán nagy hatalmú varázslók. Szövetségekbe léphetünk más játékosokkal és felépíthetünk egy közösségi házat, a House of Conjurerst is. Más házak ellen is háborúzhatunk, persze ha felfedezetlen területekre vágyunk, nem leszünk helyhez kötve. Ha saját erődre vágysz, azt is felhúzhatod, vagy ostromot indíthatsz más játékosok várai ellen.

A világ kellően hatalmas, sötét síkságokon, sűrű erdőkben, sziklás hegységekben, fülledt mocsarakban és a fagyos tundrán kalandozhatunk, melyek tömve vannak egzotikus lényekkel - igen, még orkokkal is!

Repülni vágysz? Használj mágiát, pattanj egy seprűnyélre (!), vagy egy sárkány hátára! Karaktereink részletesen testreszabhatóak lesznek, rengeteg fegyvert hordhatunk magunknál, és nincs határ a ruhák terén sem.

PC-n az Early Access-verzió július 27-én jelenik meg, de lesz belőle PS4-es és Xbox One-os változat is. A zárt bétatesztre itt regisztrálhatsz.

5.
5.
hedzsooo
#3: Dittó, azért reméljük a legjobbakat! ;D
4.
4.
hedzsooo
Hmmm... Ez most kb. úgy fest, mint amivel akár most is játszhatsz a PC-s Skyrim által, ha a megfelelő modokat töltöd le és aktiválod. :)
3.
3.
Mortis
ezazért nem rossz! Sajna No Man's Sky szagot érzek: kis indie fejlesztők, AAA játékot megszégyenítő koncepcióval - azért reméljük a legjobbakat.
2.
2.
delphijos
És még kviddicsezés is lesz benne :)
1.
1.
JustLevi
Skyrim tovább fejlesztve. Tuti vétel lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...