Októberben startol a The Walking Dead új évada

  • Írta: gabeee
  • 2017. július 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy újonnan felbukkant poszter alapján hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a The Walking Dead nyolcadik évada idén október 22-én rajtol el az amerikai AMC csatornáján. Vajon hogyan folytatódik Rickék és Neganék háborúja?

A nagy sikerű "zombidráma" folytatásának dátuma egy frissen közzétett poszter alapján vált hivatalossá. A képről egyértelműen kiderül, hogy a The Walking Dead idén október 22-én tér vissza az amerikai AMC műsorára, és kezdi meg nyolcadik évadát. A premier napját követően, október 23-án, a világ több mint 120 országában veszi kezdetét a kultikus sorozat aktuális évada.

A nyitánnyal kapcsolatban nagyon sok spekuláció látott napvilágot, feltételezhető volt, hogy ameddig a Fear the Walking Dead nem ér véget, addig nem kezdődhet el az új szezon. Azonban mint kiderült, a társsorozat egy héttel korábban, dupla epizóddal fog lezárulni.

A nyolcadik évad kezdetét egy szörnyű tragédia fogja beárnyékolni, ugyanis múlt héten John Bernecker kaszkadőr életét veszítette a forgatáson. Bernecker több mint 6 méter magasból zuhant a betonra egy harci jelenet felvétele közben, és szenvedett végzetes fejsérülést. A forgatás emiatt pár napra leállt, azonban a hét elején már folytatódott.

Mindenesetre mi már nagyon várjuk az új évadot, mely tehát október 23-án már itthon is látható lesz a FOX-on. Csak bírjuk ki addig!

2.
2.
Mortis
hogy folytatódik? remélem jól, mert az alapanyag ott van, csak többszőr és jobb odafigyeléssel kéne hozzányúlni, nem úgy mint az utóbbi 2 évadaban, amiben ha követték is a képregényt, szarul sikerült (pl. gondolok itt Oceanside-ra). az original dolgaik meg nagyon felemásak: annak örültem, hogy a Kingdom sokkal jobban ki lett dolgozva mint a füzetekben( Hilltop rovására), de egy újabb tök felesleges túlélőcsoport behozása, azzal a páncélos zombival nem volt több röhejesnél.
1.
1.
Yanez
Már most nagyon várom!!! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...