Beárazták az AtGames minikonzoljait

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 20.
  • Hír
Link másolása
Idén ősszel a Sega Mega Drive és az Atari 2600 is megkapja a maga újrakiadását az AtGames jóvoltából. Az amerikai árcédula nem tűnik húzósnak, mindkét gépért 80 dollárt kell majd leszurkolnunk.

Nemcsak a SNES Minire pályázhatnak a nosztalgiázó játékosok, az AtGames ugyanis két hasonszőrű masinával is előrukkol majd az ősszel. A Sega Mega Drive és az Atari 2600 is megkapja a maga újrakiadását a cég jóvoltából.


A Sega Genesis Flashback 85 előtelepített játékkal érkezik, köztük olyan címekkel, mint a Mortal Kombat, a Shining Force vagy a Phantasy Star. Emellett a játék az eredeti Mega Drive-kazettákat is megeszi (legalábbis "majdnem mindet"), és a padláson heverő kontrollereinket is rádughatjuk, ha nem tetszenének a gép mellé csomagolt vezeték nélküli irányítók. A konzol egyébként 720p-ben jeleníti meg a játékokat a tévénken, emellett minden egyes címet kibővítettek a mentés-megállítás-visszatekerés funkcióhármassal. Az Atari Flashback 8 Gold hasonszőrű pakk, csak ez éppen 120 játékot vonultat fel, köztük a Pitfallt, a Space Invaderst és a Froggert.


A két gép 80-80 dollárba kerül, de olcsóbb kiadások is érkeznek belőlük - ezek jellemzően kevesebb játékot, illetve kiegészítőt tartalmaznak. Az előrendelés július 28-tól indul.

11.
11.
Mr.Dead
#6: A régi játékok is csalnak mint a Souls játékok? Mert akkor nem csodálom, hogy sokan nem vinnék végig.
10.
10.
Apuci1970
gorbesz,dcba,Heldengeist,GAMEROD,semike,WiirGaming-veterán testvéreim,köszönöm szépen!!! Öreg szívem örült minden egyes szavatoknak!!!
9.
9.
WiiRGaming
Doom 1-2, Hexen, Heretic, Duke Nukem 3D....nem volt regenerálódás, "papírból voltak az ellenfelek, mégis, olyan duplacsövű újratöltést, meg hangot, mint a Doom 2-ben volt...imádtam!!! :D
8.
8.
semike
#7: Uuuuugy bizony!!!!
Nagyon igaz!!!!
7.
7.
GAMEROD
A mai gamerek pfff. Legyen 70 ezer forintos diszkófénnyel tarkított szuperpontos 100e dpi-s egér, meg billentyűzet más nem számít nekik. Pedig csak a reflexen múlik minden. Mi lenne velük egér nélkül, mi még sima billentyűzettel toltuk az fps játékokat melyben pgup-al célzott az ember felfele, pgdown-al lefele, mégis ki lehetett lőni még a pókot is a sarokból. Oké, ma már kényelmetlen lenne, de volt élet ezek előtt is.
6.
6.
dcba
#4: Persze es azok birnak is, de en most a csucs gamer-t arra ertettem, aki COD-on meg BFen szocializalodott, ami rad szol, h megserultel menj fedezekbe, most nyomd meg a gombot, h ujratolts, es regeneralodik az elet mikozben pihikezel.
5.
5.
dcba
#3: Jo de gondolom a te hatad mogott is van vagy 2-3 evtized jatek, de arra gondoltam, h mondjuk egy mai 15 evesnek add oda.

Azert a Prince van olyan szivatos mint a Dark Souls es foleg nincs benne checkpoint rendszer, sem mentes es 60 perced van ra.
4.
4.
imchristailor
Azert ma a Dark Soulst is sokan szeretik, pedig nem egy konnyu jatek.
3.
3.
Heldengeist
#2: Az első Prince of Persia nem nehéz. Meg kell szokni az irányítást és bőven több mint elég az egy óra végigjátszani.
2.
2.
dcba
#1: Add oda ma egy csucs gamernek az elso Prince of Persiat es elsirja magat amikor 20x-ra is meghal ugyanott, lejar a 60 perc es minden elolrol :D

Ethan Must Die-t a Resi 7ben is sokan feladtak mert szivatos nehez :D
1.
1.
gorbesz
Pitfall ;)) az meg 97ben is gecinagy kihivas volt nekunk veteranoknak, a mai taknyok egy lepest nem tudnanak tenni benne ;)) tessek challenge yolo barmok hehe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...