Call of Duty: WWII - bemutatkozott a zombimód

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 21.
  • Videó
Link másolása
Habár a poént már lelőtte a múlt hétvégén kiszivárgott trailer, az Activision a San Diego-i Comic-Conon leplezte le a Call of Duty: WWII zombimódját. A stílszerűen Nazi Zombies címen futó kooperatív móka sötét tónusokkal operál.

A leleményesek már múlt vasárnap megnézhették a Nazi Zombies kiszivárgott leleplező trailerét, de hivatalos forrásból - és kifogástalan minőségben - csak most vált elérhetővé. Azért kaptunk egy sor friss infót is a kooperatív mókára kihegyezett játékmódról.

A Nazi Zombiesban a játékosok olyan felbecsülhetetlen értékű műtárgyak után kutatnak, amiket a németek elloptak a háborúban. A horrorisztikus kaland a bajor havasokban, Mittelburg falujában indul. Hamar kiderül, hogy valami nincs rendben a településsel, egy "elképzelhetetlen és szörnyű" hatalom uralkodik az árnyékban, elrothadt emberi maradványokból álló zombisereggel nézünk farkasszemet.

Ami a színészeket illeti, David Tennant játssza az egykori műtolvajt, Drostan Hyndet, Elodie Yung pedig Olivia Durantot, aki egy művészettörténész, és jól ért a fegyverekhez is. A Vikingek sztárja, Katheryn Winnick egy mérnöknő, Marie Fischer szerepébe bújuk, aki az ellopott kincsek és testvére, Klaus megmentésére törekszik. Udo Kier lesz Dr. Peter Glucksbringer Straub, míg Ving Rhames egy akadémikusnak és katonának kölcsönzi a hangját és az arcát - ő lesz Jefferson Potts.

Persze a Sledgehammer autentikus küldetéseket ígért, és nem is lőtt nagyon mellé: elképzelhető, hogy a játékosok Raffaello Portrait of a Young Man című festménye után kutatnak a bajor faluban, ami a valóságban is a második világháborúban tűnt el. 

A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

1.
1.
Drazhar
Nagyon sajnálom, hogy külön nem kapható. Ez érdekel csak kb minden COD-ból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...