Itt a Stranger Things második évadának új előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Indiana állambeli Hawkins városában ismét felüti a fejét a gonosz, ami ezúttal az égből száll majd alá. A második évadot halloweenkor mutatja be a Netflix, és természetesen mindenki visszatér benne.

Szerencsére nemcsak mi, hanem sokan mások is imádták a '80-as éveket remekül megidéző Stranger Things első évadát, így nem csoda, hogy a Netflix berendelte a második szezont, ami október 27-én, vagyis halloweenkor élesedik.

A második évad egy évvel azután játszódik, hogy Will sikeresen visszatért és ez idő alatt úgy tűnik, minden visszaállt a régi kerékvágásba. Egy nap azonban ismét felbukkan egy sötét erő, ami Hawkinst veszélyezteti.

Természetesen mindenki feltűnik a folytatásban, így Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton és Matthew Modine is. Az új szereplők között találjuk majd Sadie Sinket, Dacre Montgomeryt, Brett Gelmant, Linnea Berthelsent, Sean Astint és Paul Reisert.

26.
26.
ismét zseniális, kult, egyedi, ha ez első nálam 100% volt akkor ez 135%.
21.
21.
PaprikaJancsi
#20: Hannibal - ha thrillert akarsz
Agymenők - ha valami vicceset
Medvetesok - ha valami aranyosat
Star Wars CW/R - ha szereted a Star Warst és még nem láttad még őket
20.
20.
hadzsime
#19: A Black Mirror néhány epizódját csíptem, de a The Expanse nem jött be. Azt mondták, hogy az első 4 epizódon ha túlrágom magam beindul a sorozat, de valahogy nem fogott meg. A többit majd lecsekkolom. Köszi.
19.
19.
myrte
#13: A Trónok harcával nem akarok rivalizálni, fölösleges :)
Ezek a sorozatok nekünk még bejöttek: Black Mirror, Ascension (lassan indul be), The Expanse, Orange is the new black, Black orphan, Ann with E... és a jó öreg Star Trek-et mindig elő lehet venni.
18.
18.
Beniciodeltoro
Tegnap leszedtem az első évadját ennek, ma lehet elkezdem.
Bevallom a miatt a rohadt ronda gyerek miatt nem érdekelt a sorozat, mert ha a főszereplő unszimpatikus akkor mit szenvedjek vele, de valamiért brutál sokan szeretik, és gondolom nem ok nélkül, szóval annyira xar csak nem lehet.
14.
14.
#13: Minden GoT hír alatt rinyál valamit, most az ő kedvencét bántották és gyerekesen visszavágott.
8.
8.
KRAT0S
ha itt lenne is késő lenne...:D
7.
7.
felegyi
Ez nagyon komoly lesz, valami ilyesmit vártam az első évad után!
4.
4.
Yanez
Végre. A sori nem egy vasziszdasz, de képes tartani az emberben a feszültséget és az érdeklődést. Nekem ennyi elég a megtekintéshez. :)
2.
2.
Formula1fanatic
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...