Captain Marvel - a 90-es években fog játszódni

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Az idei Comic-Conon ismét a Marvel tett ki magáért a legjobban, így a 2019-ben mozikba kerülő Captain Marvel-filmről is itt közöltek először érdemi információkat. Visszatér Nick Fury, és az idősík is eltér az eddigiektől.

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke a hétvégén tartott Comic-Con rendezvényen többek között a Captain Marvel-film kapcsán is megosztott jó néhány érdekes, izgalmas részletet. Először is kiderült, hogy az utoljára a Bosszúállók: Ultron korában felbukkant Nick Fury a két év múlva érkező filmben biztosan visszatér, ráadásul szemfedő nélkül.

Ez pedig azért lesz lehetséges, mert a Captain Marvel nem abban az idősíkban játszódik majd, mint a jelenlegi Marvel-filmek. Feige elárulta, hogy a Brie Larson főszereplésével készülő mozi a '90-es évek elején játszódik, így egy sokkal fiatalabb Furyval találkozhatnak a rajongók. A Captain Marvel gonoszairól is lehullt a lepel, néhány artwork kíséretében ugyanis kiderült, hogy a skrullok lesznek a Kree-szuperhős Carol Danvers ellenfelei.

A Captain Marvel 2019. március 8-án kerül mozikba.

1.
1.
user101
csömörből vödörbe... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...