Survarium - végre megérkezett az első PvE-küldetés

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 25.
  • Letöltés
Link másolása
A Vostok Games öt éve jelentette be a S.T.A.L.K.E.R. szellemi örökösét, a Survariumot. A free-to-play MMOFPS fejlesztése mérföldkőhöz érkezett, hiszen befutott az első sztoriküldetés. Végre nem csak a multiról szól a játék.

Nem lehet azt mondani, hogy a Vostok Games elkapkodja a Survarium fejlesztését. Az online FPS legutóbbi frissítése azért is fontos, mert élesedett az első PvE-küldetés. Nagy szó ez, hiszen az ukrán fejlesztő eddig csak a kompetitív multit csinosítgatta.

A játék még mindig csak a 0.47-es verziónál jár, de aki a S.T.A.L.K.E.R.-re hajazó felfedezést és küldetéseket részesíti előnyben, tehet egy próbát vele. A teljesen új helyszínen játszódó sztoriküldetés lényegében csak az alapokkal ismerteti meg a játékosokat, de még több misszió várható a "belátható jövőben".

Ha viszont a PvP-t is kedveled, az új Slaughter játékmódnak bizonyára örülni fogsz. Ez alapvetően egy Team Deathmatch, amely a feszesebb küzdelmekre koncentrál, ahol minden percben meghalhat valaki. Kaptunk új fegyvereket is: a KS-23M sörétes puskát és a PPSh géppuskát. Ezenkívül öt új térkép, új animációk és egy rakás finomhangolás vár ránk az új verzióban.

2.
2.
crytek
#1: Mert egy ótvar multis szar... Kár hogy a Stalker jog egy igazi gyökérnél van sose lesz már új rész :(
1.
1.
almaspite
Igen csak végre, stalker játék így stalker játék úgy. Lassan szerintem 3 éve kint van és valami gyötrelmes lassan halad a játék fejlesztése.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...