Survarium PC

A feloszlott GSC tagokból álló Vostok Games első játéka, mely egy MMOFPS lesz. Ez tekinthető a STALKER szellemi utódjának.
1653548400

Lehúzza a rolót a Survarium

Habár a kijevi Vostok Games kénytelen volt szüneteltetni a munkát az orosz-ukrán háború miatt, a Survarium munkálatait ettől függetlenül, a korábbi terveinek megfelelően állítja le.
1647019980

A Survarium fejlesztése is szünetel a háború miatt

A GSC Game World után a szintén kijevi székhelyű Vostok Games is bejelentette, hogy a háború miatt kénytelen szüneteltetni a munkát. Most a munkatársak biztonsága a legfontosabb.
1531036800

Képeken a Survarium grafikai frissítése

A Vostok Games több képet is közzétett a Survarium legújabb frissítéséről. A túlélésközpontú játék komoly mértékben változik a grafikai megjelenítés terén; új renderelési eljárásokra és vadonatúj fényrendszerre számíthatunk.
1509188411

Egy új PvE-küldetéssel bővült a Survarium

Egyre jobban kezd a S.T.A.L.K.E.R.-re hasonítani az ukrán Vostok MMOFPS-e. Megérkezett az első igazi PvE-küldetés, amelyben egy hatalmas térképet fedezhetünk fel két másik játékossal közösen.
1500980419

Survarium - végre megérkezett az első PvE-küldetés

A Vostok Games öt éve jelentette be a S.T.A.L.K.E.R. szellemi örökösét, a Survariumot. A free-to-play MMOFPS fejlesztése mérföldkőhöz érkezett, hiszen befutott az első sztoriküldetés. Végre nem csak a multiról szól a játék.
1438102808

Survarium - méretes javítás érkezett

Tegnap megérkezett a Vostok Games fejlesztette free-to-play Survarium legújabb, méretes frissítése, ami többek között egy új játékmóddal és rengeteg vadonatúj csúzlival bővítette az eddigi kínálatot.
1433782839

Survarium - ilyen lesz a londoni helyszín

Szép lassan készül a S.T.A.L.K.E.R. (egyik) szellemi utódja, a Survarium. A Vostok Games még mindig a PvP-részt frissíti serényen, most a londoni térképet csodálhatjuk meg madártávlatból.
1427889609

Pontos megjelenési dátumot kapott a Survarium

A S.T.A.L.K.E.R. korábbi munkatársait is felvonultató Vostok Games megerősítette, hogy az ingyenes, egyelőre nem sok lehetőséget kínáló MMOFPS-ük, a Survarium holnaptól elérhető lesz a Steam Early Accessen keresztül.
1423670417

A GSC kiáll a S.T.A.L.K.E.R. frencsájzért

Miután az év végén váratlanul feltámadt hamvaiból a S.T.A.L.K.E.R.-sorozat fejlesztője, a GSC Game World, az ukránok kötik az ebet a karóhoz, mindenáron megvédik a szellemi terméküket.
1423494000

Survarium - játékmód a S.T.A.L.K.E.R.-rajongóknak

A Vostok Games leleplezte a Survarium Freeplay játékmódját, ez az a játékfajta, ami az ígéretek szerint a S.T.A.L.K.E.R.-élményt nyújtja majd, csak éppen MMO-sítva. Részletek és képek beljebb!