Xbox One-ra is megjelenik a Killing Floor 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Tripwire kooperatív zombis lövöldéje a Microsoft konzolján is tiszteletét teszi augusztus végén. A srácok felkészülnek az Xbox One X novemberi premierjére is, így némileg szebb grafikának örülhetünk majd.

A Killing Floor 2 kimaxolja a zombis kooperatív shooterek lehetőségeit, mi is áradoztunk róla a megjelenés idején. A Tripwire bejelentette, hogy a Xbox One-on is tiszteletét teszi az FPS, az új verzió 40 dollárba kerül és augusztus 29-én csaphatunk le rá.

Kapunk egy exkluzív Survival perköt is Freezethrower néven. Ahogy azt a neve is mutatja, pisztolyunkkal folyékony nitrogént lőhetünk a zedekre (a zombik helyi megfelelői), ami megfagyasztja őket, és így egy gyors csapással darabokra törhetjük a testüket.

Emellett az Xbox-tulajok ideiglenes exkluzivitást kapnak a Wasteland Armorhoz, amely öt különböző skinben érhető el.

A srácok felkészítik a címet az Xbox One X-re is: az új konzolon jobb teljesítménynek és 4K felbontásnak örülhetünk.

11.
11.
Formula1fanatic
Hát ez érdekes, amiket itt néhányan leírnak, de tiszteletbe tartom a véleményüket. Nekem a megjelenés óta megvan a játék, és mondhatom mint fps technikailag bizonyos dolgokban a legkomolyabb szintet képviseli ami csak létezik. Ott van kezdésnek a sérülés model, ami elképesztően kidolgozott(nincs fps játék ami ezt tudja) és ezt megfejelve a PhysX flex effekttel, semmi sem ér a nyomába jelenleg ebből szempontból. Egyáltalán használja ezt más játék? Persze a flexhez nvidia kari kell minimum 970/980-as ami bírja is. A fegyverek fizikája és hangja is kiváló élmény velük lőni, számomra egyszerűen megunhatatlan. Nagyon számít ebben PVE-ben a megfelelő csapatjáték, legmagasabb nehézségi szinten nem érdemes hibázni, kell a lélekjelenlét a nehéz helyzetek miatt. Ha rosszul mozogsz és nem kalkulálsz előre gyorsan és megfelelően akkor véged. Mióta ezzel tolom más fps-hez egyszerűen nincs hangulatom, hiába lenne single player és van komolyabb sztorija lehúzhatják a klotyón ha unalmas és erőltetett. A KF2 amire készült tökéletes, nem akar többnek látszani mint ami, nincs izzadságszaga, engem nagyon jól kitud rántani a valóságból, kiváló a hangulata. left4dead 2-vel egy ideig játszottam, de az a közelébe sem ér.
10.
10.
PaprikaJancsi
#9: Én játszottam az első résszel, maga a játékmenet bejött egy kicsit, de minden más olyan gagyi hatást tükrözött. A második részt Steamen nemrég próbáltam egy ingyenes hétvége keretein belül...hát...sokat javult az előző részhez képest, de még mindig van benne sajnos egy ilyen gagyi érzés, amely minden ponton felfedezhető(kezelőfelület, mozgás...stb.). Egy-két óráig el voltam vele, de hamar unalomba fulladt számomra a Gyilkos Padló 2. :/
9.
9.
frankdelgado
Lehet, h ezt a témàt jobban ki kellene vesézni, mert az ellenzék kívàncsi lenne a véleményünkre. Én tolta az első részt, de az nem igazàn jött be. Valamiért a left4dead sokkal élvezetesebb volt szàmomra. Pedig sokkal agyatlanabb és egyszerűbb volt.
5.
5.
frankdelgado
Amiota eladtam a jàtékos pc-t azóta nem left4dead-eztem, pedig nagyon szerettem. Meglàtjuk, ez betölti-e az űrt. Hogy natív 4k ban fog e menni az nem izgat, nàlam marad a full hd az x hez is.
4.
4.
delphijos
#1: Nem mondom hogy az első két "irónikus" kommented nem volt vicces, de ahogy telik az idő , csodálom hogy még nem unod saját magadat. Ennyire nincs mit írnod a konkrét hírhez? Egy klasszikus "várjuk szeretettel"-re sem futja?
3.
3.
Ooorky
#2: Mivel a 3-as Unreal Engine döcög alatta ezért még egy konzolnak is bírnia kell...
2.
2.
zozo76hun
#1: azt is tedd hozza hogy az itteni forum lakok szerint csak a belsos cimek mennek majd nativ 4K-val az uj xbox-on, szoval ha ez is nativ lesz az problema...
1.
1.
frankdelgado
Most nem tudom mire verik magukat. Mindenki tudja, h amióta bejelentették az x-es boxot, azóta nem szàmít a felbontàs és a teljesítmény. Csak az, h exklúzív-e. Meg ez is multis cím, csak a lövöldözés, semmi sztori, vagy érzelem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...