Ingyen játszható a Steamen a Just Cause 3

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 26.
  • Akció
Link másolása
Az agyatlan akciófilmek minden jellegzetességét magán viselő Just Cause 3 péntekig ingyenesen kipróbálható a Steamen. Robbanások, repülőgépek szárnyán való szaladgálás és sok más őrült dolog vár rád.

2015 végén jelent meg az Avalanche Studios maximális fordulatszámon pörgő Just Cause 3-ja, amely egy hatalmas nyitott világot tár elénk, és csak rajtunk áll, miként döntjük meg a diktatúrát hősünkkel, a nagydumás Rico Rodriguezzel.

A Square Enix ma és holnap (azaz július 27-ig) ingyenesen kipróbálhatóvá tette a játékot a Steamen, így most mindenki féktelen pusztításba kezdhet Medici szigetén - akár barátainkkal közösen is.

Tesztünkben így fogalmaztunk: az anyag "legnagyobb előnye, hogy egy szépen megalkotott világot ad alánk, amin öröm átkelni a különböző eszközeinkkel, és még nagyobb öröm kiélni a szabadságot, amit a pusztítás kivitelezéséhez kapunk".

A Just Cause 3 amúgy 75 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg az akció időtartama alatt, míg a harmadik részt is tartalmazó Just Cause Collection 83 százalékkal lett olcsóbb.

1.
1.
GAMEROD
Aki az első órát végigjátssza, az végig is játszotta a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...