Lawbreakers - a hétvégén nyílt bétateszt

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 26.
  • Korai verzió
Link másolása
CliffyB brigádja, a Boss Key Productions bejelentette, hogy a Lawbreakers nyílt bétatesztjére ezen a hétvégén kerül sor PC-n és PS4-en. Ha a játékból képet posztolsz a Twitterre, egyedi mintájú PS4-et is nyerhetsz.

A fejlesztők szinte az utolsó pillanatban szóltak, hogy a Lawbreakers nyílt bétatesztje július 28-31. között tart majd PC-n és PlayStation 4-en. Két kihívást is teljesíthetnek a játékosok a próbaidőszak alatt, természetesen nyeremény jár értük.

A bétaklienst már ma leránthatjuk, hogy ne az induláskor kelljen szöszölni vele, pontosabban akkor már nem is tudod letölteni, mivel csak ezen két napig teheted meg. Erre mindenképp figyelj oda!

Ha a béta során screenshotokat posztolsz a Twitterre a PS4-es verzióból #LBBetaPS4 és #SkilledAF hashtaggel, akkor van rá esély, hogy megnyered a Lawbreakers mintájú egyedi PS4-et.

A végleges változat augusztus 8-án érkezik.

2.
2.
Yonkou
"A bétaklienst már ma leránthatjuk, hogy ne az induláskor kelljen szöszölni vele, pontosabban akkor már nem is tudod letölteni, mivel csak két napig teheted meg."
Ez nonszensz, már miért ne lehetne letölteni indulás után :D
Nem említik sehol a hivatalos oldalon, hogy a letöltés addig él amíg el nem kezdődik a beta. Még 10 megás nettel is le lehet szedni kicsivel több mint 1 éjszaka alatt a játékot, akkor is lenne 1 napja az embernek nyúzni a játékot.
1.
1.
RangerFox
Jó hogy szóltok, már szedem is le. Nagyon érdekel, főleg miután az első beszámolók alapján piszok nehéz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...