Hivatalos: konzolokra is jön a The Sims 4

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután pár napja felkerült a The Sims 4 adatlapja az Xbox Store-ba, elég nyilvánvalónak tűnt, hogy a játék konzolokra is megjelenik. Az EA már hivatalosan is megerősítette, hogy novemberben jönnek az új verziók.

Az EA megerősítette a korábbi feltételezéseket: tényleg jön Xbox One-ra és PlayStation 4-re a The Sims 4. Egészen pontosan november 17-én futnak be a konzolos változatok, három évvel a PC-s verzió megjelenése után.

A konzolos portok tartalmazni fogják az alapjátékot, és számos kiegészítőt is. A kiadó szerint az új játékosok is rendszeresen számíthatnak frissítésekre és extra tartalmakra. Az előrendelők ingyen megkapják a Perfect Patio Stuff csomagot, melyben dekorációs cuccokat kapunk egy kültéri oázishoz.

Ha a Deluxe Party Edition mellett döntünk, akkor már három nappal korábban, azaz november 14-től játszhatunk a The Sims 4-gyel, és bónuszként miénk a Flaming Tiki Bar és egy rakás állatos jelmez is.

Az EA Access-előfizetők már november 9-től játszhatnak a Maxis játékával.

5.
5.
Archanelion
4.
4.
#1: Szerintem jó úton járnak jelenleg, TF2-nél sem volt SP és asszem a BF2-nél is kimarad majd. Az Access-t is remek szolgáltatásnak tartom.
3.
3.
Norbiii
Hiányoltam, hogy nincsen Sims, erre tessék. :) Nagyon örülök neki.
1.
1.
Gykrizsi
Ez becsülendő, hogy kiegészítőket is hozzávágtak, mostanában egész jó fej tud lenni az EA, az EA Accesst is rendesen bővítgeti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...