Sinner - a kínaiak válasza a Dark Soulsra

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A hétvégén tartott ChinaJoy 2017 rendezvényen a kínai Darkstar Games bejelentette a Sinner című akció-RPG-jét, amely erős hasonlóságot mutat a Dark Soulsszal. Kegyetlen harcok és brutális főellenségek várnak ránk.

A Sinner a soulsborne-ok műfajában szeretne nagyot alkotni. A ChinaJoy 2017-es rendezvényen már egy játszható demót is bemutatott a kínai Darkstar Games. Páncélos lovagunk masszív ellenfelekkel néz szembe egy dark fantasy világban, ahol pár bekapott támadás is végzetes lehet.

Ugye ismerős a recept? A Sinner nem csupán a játékmenetét tekintve emlékeztet a From Software alkotásaira, hanem a látványvilága is kimondottan hasonló. Az alkotást kipróbáló újságírók szerint a Sinner nehézsége már most is kiemelkedő, többször is az alábbi képernyővel találkoztak: "Legyőztek! Még nem állsz készen!"

A játék egyelőre csak a kínai piacon debütál majd valamikor a jövőben PlayStation 4-en. 

3.
3.
gorbesz
#2: Ennyi. Nade amikor a kinai klon jobb mint az eredeti. Ritka, de letezik. Nade ez a game nem az, maradjon csak kinaban.
2.
2.
Heldengeist
Nem mondom, hogy nagyon meglepődtem. A kínaiak mindent lekoppintanak. Gyakorlatilag másból sem áll a gazdaságuk, mint bérgyártani másoknak és másolatokat eladni a közben ellopott formatervekből és szabadalmakból.

A napokban volt egy rövid beszélgetésem egy hobbigrafikussal, hogy tud-e róla, hogy a munkáival dekorált kínai merchandise-t árulnak ebay-en. Naná, hogy nem volt. Ha bármi más országban történne ilyen, olyan per kerekedne belőle, hogy a cég lehúzhatná a rolót. Itt valószínűleg be sem fogják szüntetni a forgalmazást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...