Sinner: Sacrifice for Redemption PC, PS4, XBOXONE

A kínaiak válasza a Dark Soulsra.
1539766815

Elindult a Discord játékboltja

A népszerű csevegőszolgáltatás is saját játékboltot indított Discord Store néven, amely már minden felhasználó előtt kitárta a kapuit. Ideiglenes exkluzivitásokra lehet számítani az egyelőre bétafázisban leledző rendszerben.
1539583080

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.
1538143200

Ezekkel a címekkel indít a Discord webshopja

Valószínűleg nem sok itteni játékosnak kell bemutatni az utóbbi évek egyik legnépszerűbb kommunikációs platformját, az viszont meglepő lehet, hogy a Discord hamarosan felveszi a versenyt a Steammel. Mutatjuk az első játékok kínálatát.
1538069443

Hamarosan itt a Sinner: Sacrifice for Redemption

Eredetileg idén áprilisra ígérte a Dark Star Game Studios a Sinner: Sacrifice for Redemptiont, ám ez a terv nem jött össze. Ma azonban napra pontos dátumot kaptunk - ezek szerint már ebben a hónapban áldozhatunk a győzelemért.
1523530839

Csúszik a Sinner: Sacrifice for Redemption

A "kínai Dark Soulsnak" csúfolt Sinner: Sacrifice for Redemption mégsem jelenik meg ebben a hónapban. A Dark Star Game Studios szólt, hogy a harmadik negyedévre tolták el a premiert, de cserébe lesz Switch-verzió is.
1501567224

GC 2017: Európába jön a Sinner

Tegnap számoltunk be a kínai Dark Soulsnak kikiáltott Sinnerről, ma pedig megérkeztek az első hivatalos részletek és látnivalók. Az Európában is megjelenő akció-szerepjátékban kizárólag bosscsaták várnak ránk.
1501498811

Sinner - a kínaiak válasza a Dark Soulsra

A hétvégén tartott ChinaJoy 2017 rendezvényen a kínai Darkstar Games bejelentette a Sinner című akció-RPG-jét, amely erős hasonlóságot mutat a Dark Soulsszal. Kegyetlen harcok és brutális főellenségek várnak ránk.