Nem készül el időben a Star Citizen Alpha 3.0

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 1.
  • Csúszás
Link másolása
A Cloud Imperium csapata szerint néhány stabilitási probléma merült fel a Star Citizen legújabb alfaverziójában, így kénytelen volt elhalasztani a premiert. Eredetileg augusztus végére vártuk a játékot.

Augusztusban már biztosan nem játszhatunk a Star Citizen 3.0-s alfaverziójával, a Cloud Imperium stabilitási problémákat észlelt a kódban, ezért "a csapatnak több időre van szüksége ahhoz, hogy készen álljon a startra".

Mivel az új verzió számos új funkcióval és tartalommal rendelkezik, ezért az optimalizálás sem kis feladat. A fejlesztők minden problémát igyekeznek orvosolni, mielőtt a build a szélesebb közönséghez eljut.

Az alfa egy vadiúj Patcher-rendszerrel jön (ez segít abban, hogy ne kelljen újra letölteni a teljes buideket, ha frissítés érkezik), amire még szintén munka vár.

Az Alpha 3.0 eredetileg augusztus végén jelent volna meg, ám jelen állás szerint csak szeptember elején csaphatnak le rá a játékosok. Ha szerencséjük van, pár nap vagy hét várakozást kell elviselniük.

A legfrissebb számok szerint a Star Citizen fejlesztésére 155,6 millió dollárt adtak össze a támogatók.

16.
16.
Artyom150
#13: Hát egyrészt grafikailag újradizájnolják éppen, 2 éve egészen máshogyan néztek ki a már akkor is késznek látszó űrhajók, plusz annyi játéktechnikai elem van belegyúrva, hogy garantáltan esni fognak az állak. Egyetlen esetben lehet igazad, ha nem készül el. De ez olyan elmélkedés, mintha a Witcher 3 fejlesztése közben kezdtél volna kételkedni a projectben, hogy egyáltalán megvalósul. Ha a Witcher 3 elkészültében hittél, mikor már fejlesztették, akkor ebben mért nem hiszel?
15.
15.
crytek
Egyébként viccelődünk poénkodunk rajta ,holott egy DNF-t pl sokkal tovább húztak azt mi lett belőle?

-Copy paste játékokat kapunk 2-3 évente amik "kb átskinezett előző részek" ....
13.
13.
zozo76hun
#12: az oke csak mire ez elkeszul (a jelenlegi allas szerint) akkora mar nem biztos hogy OLYAN NAGY durranas lesz. be van igerve fu/fa, de latszik hogy csak kinlodnak vele. ha holnap megjelenne akkora egy szuper demo lehetne, de 5 ev mulva mar nem biztos hogy leteszed a hajad rajta, amellett meg valami cel is kene bele, mert jelenleg csak maszkalhatsz meg repulgethetsz benne, azt is jo optimalizalatlanul, aztan ki is fujt.
12.
12.
GAMEROD
Úgylátom egyesek képtelenek itt a reális gondolkodásra. Egy az, hogy ez a játék nem a megszokott 8 hónap alatt összedobott valami lesz, hanem egy teljesen részletes, nagy és fotorealisztikus nextgen játék. Ehhez pedig idő kell. Ne az UBI és az EA-n tenyésztett játékosok sírjanak akiknek lassan már csak valami generate-gombra kattintott vackot adnak el, ebben munka is van, napi szinten tolnak fel videót a fejlesztés állapotáról, így azt sem lehet mondani hogy lapítanának a sok pénzzel.
11.
11.
crytek
#10: Egy BANK állt be segíteni őket..... szóval az a 155 MILLIÓ az alamizsna már.... Remélem a bank jól lerántja majd őket a bevételből :)
10.
10.
Artyom150
#6: Valami 300 ember dolgozik a projecten, a 155 millió dolcsi ennek finanszírozására megy. Max akkor van még meg, ha éveken át nem fizették az alkalmazottaikat. :)
9.
9.
Artyom150
Hogy nem augusztus vége, hanem szeptember eleje? Elmennek a büdös fenébe! :D
8.
8.
XuChi
#6: Az évezred àtb@szàsa ez a jàtéknak nevezett Demo :D
6.
6.
Naridar
Én már várom, hogy meglépjenek a 155 millió dollárral :D
3.
3.
markoci555
azt hiszem mára, de lehet a hétre ez volt a legjobb poén, amikor elolvastam a címet, hát ez jó volt :D
1.
1.
crytek
Jaj most mi lesz... még ilyet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...