PlayerUnknown's Battleground - itt a havi frissítés

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 3.
  • Letöltés
Link másolása
A hatalmas népszerűségnek örvendő túlélő-shooter, a PlayerUnknown's Battlegrounds megkapta az augusztus havi frissítését, amelynek bizony nagyon sokan örülni fognak.

A Playerunknown's Battlegrounds (igazán kitalálhatnának valami rövidebb nevet is neki) legújabb frissítése egy igen izmos, 5,3 GB-os mérettel érkezik, és természetesen a még mindig fennálló hibákat hivatott kijavítani, illetve új dolgokat is hoz a játékba. Elsőként említenénk meg a legizgalmasabb újítást, miszerint végre hadrendbe állították az FPS-szervereket, amelyeket nagyon sok játékos várt a programba. 

Meg kell említeni még a lootolásnál felbukkanó új animációkat, amelyek egyébként a gyorsaságra nem lesznek semmilyen hatással, illetve a sokak számára üdvözlendő javítást, ami az F gombbal történő "fosztogatás" idejének csökkentését hivatott megoldani. Amint arról már beszámoltunk, az új Battle Royale-cuccok is mától érhetők el a játékban, amelyek a Gamescom Invitational ládákban bukkannak majd fel.

Jó szórakozást kívánunk hozzá!

14.
14.
user101
Alapvetően szerintem ez ilyen lázadás a játékosoknál akik játszanak vele mert mindenkinek tele van a töke a kaptafára készülő "profi, tripla-A" kategóriás játékokkal.

Nem gondolnám, hogy szándékosan játszana 500'000 ember direkt félkész, minden tekintetben amatőr játékkal, ha nem lenne mélyen belül egy kis lázadás benne...

A PUBG jó időben jelent meg, de ugyanolyan gyorsan fog eltűnni a süllyesztőben, mint amilyen gyorsan felkapták...
8.
8.
Szmoli11
Kibaszott jó játék ! Kipróbáltam az Fps nézetes módot is az is nagyon jo ! Egy baj van vele a
Patch óta állandóan laggol , akad stb . A fejelsztők mar észrevették és próbálják orvosolni , csak lesz már valami .
7.
7.
mnmn1
Rövidebb nevén PUBG :)
5.
5.
vincentvega
A remek frissítés óta egy hatalmas lag tenger a játék. Főként az elején mikor sokan meghalnak. De közben sem jobb. Mész hallasz két lövést mikor szemben áll az ellen és nagyjából halott vagy ő meg 2 frame-nek látszott. Játszhatatlan jelenleg.
1.
1.
ollie92
Fasza, ha így haladnak 2018 végén kész is lesz a játék :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...