20 millió játékosnál tart a Rainbow Six: Siege

Link másolása
Továbbra is hatalmas sikernek örvend a Ubisoft másfél éve megjelent multis címe, a Rainbow Six: Siege. A játékosok száma elérte a 20 milliót, ráadásul napi szinten is rengeteg jelentkeznek be a szerverekre.

A francia kiadó a hivatalos blogján újságolta el, hogy a Rainbow Six: Siege már több mint 20 millió regisztrált játékossal rendelkezik. Emellett az aktív felhasználók számára sem lehet panasz, ugyanis a Ubisoft adatai szerint naponta 2,3 millióan jelentkeznek be a szerverekre.

A Rainbow Six: Siege 2015 végén jelent meg, így szép lassan a második születésnapját fogja ünnepelni a cím. Ennek ellenére a játék támogatása folyamatos: az operátorok száma 20-ról 30-ra nőtt a megjelenés óta, akikkel 16 pályán irthatják egymást a játékosok. Jelenleg az úgynevezett Operation Health zajlik, mely keretein belül a játék hibáit javítgatják a fejlesztők, de már az új DLC is úton van.

43.
43.
kisbiflos
#16: Minden DLC ingyenes, az ossze alap karakterk kerul 25 000 XP-be, a DLC-sek darabja 25 000XP. Kb 7-10 ora egyet kinyitni. A terkepek teljesen ingyenesek. A season pass-al rogton viheted az osszes DLC karaktert.
42.
42.
Beniciodeltoro
#26: Terrorist hentelés tényleg jóság, az utolsó pillanatban lett lost missöne a csávónak :)

https://www.youtube.com/watch?v=H84k0JXprkI
40.
40.
Beniciodeltoro
#39: De itt kifizetődő a behajolós célzás,szerintem én hardon fogom elkezdeni ha meglesz.
Egyre jobban tetszik, csak sajnálom hogy ezeken a szimulációs meccseken ugyan ott helyezkednek el a terroristák, ötödjére már uncsi lehet, de realisztik szinten talán nem , több féleképpen kell megoldani.
39.
39.
#38: Itt a kihajolás jó dolog. Először komolyabban a COD Ghosts-nál találkoztam vele, az egyik festést így lehetett megszerezni. Idegesítően fölös volt multiban...
38.
38.
Beniciodeltoro
#37: Lídingben aszongya :)
És kb 2 percenként fosik be a srác.
Be fogja vonzani ezt a fosást, mert ha sokat mondogatja akkor arra a test így reagál :))
37.
37.
#36: Öljek meg két enemit líningben.
Sírok :D
36.
36.
Beniciodeltoro
Az első 1 perc is elég húzós , kész vagyok ettől a fiútól :)

https://www.youtube.com/watch?v=EhWbRGSezeI
35.
35.
Blazkowicz
És még csodálkozik mindenki, hogy egy bugos fostenger az egész? Na meg laggol mint az atom... Vegyétek csak, mint a sok szemét semmire való COD-ot, aztán szopj@tok is vele. :)
34.
34.
Beniciodeltoro
#33: :))
Fogalma nem volt róla hogy Klenszi a kémregényivel lett híres, és ezért vásárolta meg a nevét az Ubi :)
Ha kihagyná a fosozást, meg a szarozást kicsit fogyaszthatóbb lenne :)
33.
33.
#32: "...ami nem más, mint a réjnbó szix szídzs nevű játék. Ööö ez a tom klenszi, ilyen nem tudom milyen címkével ellátott játékoknak az egyik darabja. Lényegében ez után utánaolvastam, hogy miért van mindegyik játék előtt ez a tom klenszi, ami nem tudom milyen márkanév volt, vagy mi a fos... ilyen játékmárka volt, vagy hát ööö játéknév és ezt felvásárolta a jubiszoft és ez alatt készít egy csomó lövöldözős játékot általában mint ahogy a divízsönt, meg hasonló, assziszem aaa gószt rakon is ööö tom klenszi név alatt jön."

"van egy ilyen jubiszoft kláb, itt mindenféle fosságot lehet vásárolni, meg elbaszni a pénzedet. Meg van kuit"

Bearanyoztad a vasárnapomat :D
32.
32.
Beniciodeltoro
Díjazom az ilyen információ gazdag gémpléjeket, ez a szar arra jó, ez a fos meg erre....tényleg hasznos volt :)
Ráadásul normál szinten már sír hogy 4 heccsát kell e a játékhoz :)

https://www.youtube.com/watch?v=A1QPqDb4CRU
31.
31.
Beniciodeltoro
#26: Köszi.
Néha jó lesz betenni, ha választanom kellene, ez a taktikás lassú menet okosabb AI-vel, vagy a pörgős COD multi ,akkor inkább ezt választanám, nem vagyok én mérgezett egér :)
30.
30.
Vopesz
#24: A multi dedikalt szerveren fut, a terrorist hunt valoban p2p. Egyelore, tervezik ott is az atallast.
29.
29.
Chrysh
Én ezekben a számokban nem bíznék annyira, függetlenül, hogy milyen király lehet a játék, ugyanis a napokban röppent fel a hír, hogy se a For Honor, se a Division nem büszkélkedik akkora játékosbázissal, mint amit ténylegesen állítanak.
27.
27.
Vopesz
#14: Te jatszol vele? Nekem a health elott napi szinten volt server connection error. Azota szinte zero, nagyon elvetve befigyel egy. Nekem nagyot javult az elmeny, bar meg mindig nem tokeletes, az teny.
26.
26.
FrankBlack
#23: Néhány apró kiszámíthatóság azért van benne, de leginkább csak a végjátékot illetően. Pl. amikor bombát kell hatástalanítani, és megtalálod hol van ( a helye random), elkezded a hatástalanítást, akkor az asszem kb. 30 másodpercig tart, és ez idő alatt mindig sokan rontanak rád. Túl kell élni, meg kell védened a bombát, és akkor van kész. A túsz mentésnél meg a kimentés helye pályától függően kb. 4-5 különböző helyszín szokott lenni valahol a map szélén (ezeket véletlenszerűen változtatja) de az egyes kimentési zónák körül már valóban mindig fixen ugyanott szokott lenni egy pár ember. Leszeded őket, túsz a kimentési helyre, és kész. Remélem ez nem volt nagyon spoiler, de a korrektség miatt úgy éreztem, ezt meg kell osztanom, hogy azért mégsem minden 100% random. Csak 90 :)

A sima TH módban meg (szedj le 22 tenoristát, és kész) mindig van köztük két bomber. Ezek öngyilkos merénylők. Bombák vannak a testükre erősítve, és amint észrevesznek rohannak feléd kamikaze módjára, közben lőnek, és ha a közeledben vannak felrobbantják magukat veled együtt. Golyóálló mellény van rajtuk. Fejlövés, vagy a bombába lövéssel lehet likvidálni őket. Ezekre sokan panaszkodnak, hogy idegesítő, frusztráló. De vannak ellenük jó módszerek. Láthatóak, és hallhatóak, mert lámpa is van a testükre rögzítve, és sisakban vannak, Darth Vader hangon veszik a levegőt. Mondjuk én inkább előcsalogatni szoktam őket, valami hangoskodással, kicsit hátrább megyek fedezékbe, és célra tartott fegyverrel, feszülten várom, hogy mikor jönnek a hang forrása felé.

Egyébként a multi engem sem érdekel. Csak ezt a TH-t tolom.
25.
25.
Eragon51
#24: Zárójelben:
https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-f2f4937aceb8ba4bdfa04d60afc62c3c-c
24.
24.
Eragon51
Páran mondják itt hogy szerverek így, szerverek úgy. Milyen szerverek? :De az egész játék P2P alapon van és ezért egy kalap szar az egész. Nem egyszer volt már olyan hogy 600as pingje volt a hostnak, vagy épp szopott ezért ragequittelt és ezzel mindenki játékát elbaszta. Amíg az Ubisoft nem képes rendes régiós szervereket felállítani és hagyni ezt a P2P szart addig gány marad. Tök mindegy mennyit foltozgatják..
23.
23.
Beniciodeltoro
#18: #19
Igen, nekem is ezek a single meccsek tetszenek a Terorista vadászat random spawnokkal szuperré teszi a játékot.
Multitól nem vagyok elájulva, néztem néhány meccset.
Én asszem ezt megveszem, van aki 5-ért árulja használtan, de van bontatlanul 8-ért is amit konzolboltos árul, remélem kedden már tudom tolni, addig is ghost recon :)
22.
22.
#21: Ez biztos, dög nehezek azok a küldetések. Én legalábbis vért hugyoztam tőlük.
21.
21.
FrankBlack
#20: igen, mikor tavaly a nyílt hétvégén toltam a Situations-t rögtön észrevettem, hogy mindig ugyan ott vannak, és könnyen bemagolható. Na, mondtam, hogy ha ez így van a TH módban is, akkor nekem felejtős ez a game. De nem így lett. A TH meccsek elején a random npc spawn olyan izgalmassá, és változatossá tette a játékot nekem, hogy akkor a nyílt hétvége után rögtön megvettem akciósan. De a hatástalanítandó bomba, a túsz, a szöges drótok is random helyeződnek el a meccs elején. Régóta vágytam már egy olyan shooter játékra, ahol nem könnyen kiszámítható, előre scriptelt, és nem sík hülye az enemy AI. Ebben a játékban ezt megkapom.
20.
20.
#19: Na, tudtam én hogy két játékmód van, a TH még nehezebb akkor.
19.
19.
FrankBlack
Az ellenséges AI csak a situations küldetéseknél van mindig minden indulásnál fix helyen, ugyan ott. Az egy amolyan tutorial mode. De utána a Terrorist Hunt módban már nem, tehát ott már nem tudod bemagolni, hogy hol vannak, és nekem pont ezért tetszik, plusz még drónt sem használok, amint azt írtam is korábban.

Egyébként én is normal fokozaton tolom, én sem szeretem, ha olyan nehéz, hogy vért kell hugyozni. Az elején egyébként én is vagy 20x futottam neki egy mapnek mire sikerült, de mégis élveztem már akkor is. Aztán ahogy belejöttem, persze javult az arány.
18.
18.
#17: Én ezt pc-n játszottam. Nem vagyok esl játékos, de szerintem nem lövök szarul. Nehéznek tartottam, szinte egyszer sem hibázhatsz. Viszont az ellenség fix helyen van minden indulásnál, így be tudod magolni a dolgokat. Végig kell császkálni a ház körül, belesni a kis lyukakon, a drónnal feltérképezni mindent. Sokszor nekifutottam a mapeknek, de megérte. 20. próbálkozás után is élveztem, nagyon korrekt játékot kapsz a pénzedért.
Nem tudom mennyire érdekel a multi, kezdetben nagyon szar. Asszem CS szerű rank rendszere van, kell bizonyos szint a normális meccsekhez. Addig folyamatosan retardáltakkal rak össze a rendszer. Példának, mászunk lefelé ketten, ránézek a társamra és fejbe lő. Wat?
A sebzés is korrekt, pár jó lövés és fekszenek.
Ja igen, észre se vettem a linkedet. Abban minden látszik rendesen, tényleg rengeteg lehetőséged van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...