Szeptemberben jelenik meg az NBA Live 18

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Az EA Sports tegnap megerősítette, hogy a mai napon demó formájában is kipróbálható NBA Live 18 az iskolakezdésre teljesen elkészül, így szeptember közepén már boltokba is küldik a játékot.

Idén kihívót kap az NBA 2K-sorozat, méghozzá az EA Sports jóvoltából. A WNBA sztárjait is felvonultató NBA Live 18 szeptember 19-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a borítón pedig a Houston Rockets sztárja, James Harden pózol majd.

A mai napon egyébként befutott a játék demója, amiben az NBA idei döntőjét játszhatjuk újra, hiszen a Golden State Warriors és a Cleveland Cavaliers lesz benne választható. Kipróbálhatjuk a The Rise nevű prológust is, továbbá a demóban elért eredményeink átvihetőek lesznek a teljes változatba is.

3.
3.
DarkLord
Ez engem még, mindig nem győzött meg. A gyűrű és annak fizikája nulla, komolyan , mintha fadarabra dobálna az ember... a zsákolások is furák, ahogy beindul az emberünk és 10-9-szer megtorpan, mindig a zsákolás előtt, de akkor minek fut neki olyan lendületesen, ha nem viszi tovább a lendületet :D

Az online része na az siralmas 5-5 meccsek vannak, úgy akad , mint a szar az egész.

Maga a saját karakter és a kis sztori hozzá az úgy, ahogy rendben van. Azzal játszom inkább. Mert meccset csak ugye a GSW és a CAVS csapatával lehet.

2K -hez kell mérni és ahhoz képest ez még, mindig egy fapados kosárlabda játék, viszont sokat fejlődött ezt nem vitatom, de pénzt nem adnék érte semmikép, aki jó kosaras játékot akar maradjon a 2K-nél.

Az EA inkább kidobhatná a street újabb részét ps4-en még úgysem kaptunk az tuti kassza lenne!
2.
2.
DarkLord
Este én is belenézek bár sok reményt nem fűzök hozzá. Eddig az összes új része tiszta fapados volt a 2K mellett. Semmi fizikája nem volt a játéknak gyakorlatilag... majd írok róla ide pár sort, hogy mit tapasztaltam profiként és vérbeli kosarasként(mind játékos, mind való életben kosarasként).
1.
1.
RangerFox
Már töltöm a demot, bár nem rajongok annyira a kosárlabdáért, de még sose játszottam kosaras gémmel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...