Szeptemberben jelenik meg az NBA Live 18

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 11.
  • Megjelenés
Az EA Sports tegnap megerősítette, hogy a mai napon demó formájában is kipróbálható NBA Live 18 az iskolakezdésre teljesen elkészül, így szeptember közepén már boltokba is küldik a játékot.

Idén kihívót kap az NBA 2K-sorozat, méghozzá az EA Sports jóvoltából. A WNBA sztárjait is felvonultató NBA Live 18 szeptember 19-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a borítón pedig a Houston Rockets sztárja, James Harden pózol majd.

A mai napon egyébként befutott a játék demója, amiben az NBA idei döntőjét játszhatjuk újra, hiszen a Golden State Warriors és a Cleveland Cavaliers lesz benne választható. Kipróbálhatjuk a The Rise nevű prológust is, továbbá a demóban elért eredményeink átvihetőek lesznek a teljes változatba is.

7.
DarkLord
#6: Nem győzött meg játszva sem , videón meg főleg nem. Régen szerettem a Live sorozatot még a 2000-es években elég jó szintet hoztak, majd megragadtak egy szinten és hirtelen ott lett a 2K és ők robbantottak. Nem hiába vonult vissza a Live, mert belátták, hogy ilyen konkurencia mellett nincs keresni valójuk. Majd visszatértek és még jobban beégették magukat a visszatéréssel. Annyira gáz lett az első visszatérő rész, hogy elmondhatatlan.

Én nem a kosárlabda ellen vagyok csak szeretem, ha a játék megüt egy szintet az elvárásaimhoz képest. a 2K féle kosaras játék meg évekig a legjobb sportjáték volt, ha idevesszük a FIFA-t még annál is minőségibb játék volt csak ugye kisebb a rajongó tábora, mint a focinak. Most, azért a FIFA is szintet lépett az új graffal, mert látták a 2K, mint virít és hogy kellene kinézni egy sportjátéknak napjainkban. Azért lett sztori meg minden szir szar a FIFA-ban is....

A saját játékos mód tetszett itt a Live -ban is azt végig toltam a draftig. Tetszettek az utcai pályák a Rucker Park, NY stb. élvezetes volt , szóval ez a része még talán jó is lehet, de az online 5vs.5 az siralmas tudom demo, de állandóan akadt a játék, játszhatatlan szint kb.
6.
Dem Lac
#5: Azért ez a gameplay összeállítás sokat mutat szerintem...

https://www.youtube.com/watch?v=vtQ6jIjAR5Q

De persze,kinek mi tetszik.

https://www.youtube.com/watch?v=7w686l6e5BU


5.
DarkLord
#4: Mit kell ezen tanulni? :D Több, mint 20 éve játszok kosárlabdás játékokkal...

Ez, akkor is baromi vontatott , a zsákolások kész katasztrófa szint kb. Élettelen ugrások csak, amik megvannak törve a mozgásban, tehát nincs jól lemodellezve az egész látszik rajta. 100-as tempóban is baromi lassú a játékmenet egy 2K-hez képest, mintha lassított felvételt nézne az ember.

Ha neked ez jó, akkor jó szórakozást hozzá , nekem viszont ez nem nyújt semmi élvezetet . Nem akartam megvenni semmiképp, ha tetszett volna , akkor sem. Szóval csak kipróbáltam, hogy mennyit fejlődött, mint írtam igen fejlődött a játék, de ez még, mindig baromi kevés. Ez van ez az én véleményem, mint kosaras ember és mint nagy kosárlabda rajongó és játékos is.
4.
Dem Lac
3# Teljesen rendben van a játék hangulata,irányítása és a graf is ....
Megy az a zsákolás. Meg kell tanulni vele játszani ?! Az előző 2016-17 nem tetszett,a 2k-k se de ez most el lett kapva szerintem.
3.
DarkLord
Ez engem még, mindig nem győzött meg. A gyűrű és annak fizikája nulla, komolyan , mintha fadarabra dobálna az ember... a zsákolások is furák, ahogy beindul az emberünk és 10-9-szer megtorpan, mindig a zsákolás előtt, de akkor minek fut neki olyan lendületesen, ha nem viszi tovább a lendületet :D

Az online része na az siralmas 5-5 meccsek vannak, úgy akad , mint a szar az egész.

Maga a saját karakter és a kis sztori hozzá az úgy, ahogy rendben van. Azzal játszom inkább. Mert meccset csak ugye a GSW és a CAVS csapatával lehet.

2K -hez kell mérni és ahhoz képest ez még, mindig egy fapados kosárlabda játék, viszont sokat fejlődött ezt nem vitatom, de pénzt nem adnék érte semmikép, aki jó kosaras játékot akar maradjon a 2K-nél.

Az EA inkább kidobhatná a street újabb részét ps4-en még úgysem kaptunk az tuti kassza lenne!
2.
DarkLord
Este én is belenézek bár sok reményt nem fűzök hozzá. Eddig az összes új része tiszta fapados volt a 2K mellett. Semmi fizikája nem volt a játéknak gyakorlatilag... majd írok róla ide pár sort, hogy mit tapasztaltam profiként és vérbeli kosarasként(mind játékos, mind való életben kosarasként).
1.
RangerFox
Már töltöm a demot, bár nem rajongok annyira a kosárlabdáért, de még sose játszottam kosaras gémmel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...