NBA Live 18 PS4, XBOXONE

2017-ben visszatér az NBA-sorozat is.
Típus:

Jövő márciusban jelenik meg az Anthem

Hiába élt át kellemetlen heteket tavaly év végén az Electronic Arts, a loot box-botrány végül a bevételein nemigen hagyott nyomot. A befektetőknek tartott előadáson szó esett még az Anthemről és a Battlefield új részéről is.

Amerikai toplista: a Destiny 2 vitte a szeptembert

Noha már tudjuk, hogy hardverfronton a Nintendo tarolt, egy utolsó pillanatban történt halasztás miatt csak most tették közzé, hogyan sikerült az amerikai játékpiac szeptemberje. Következzenek a részletek!

10 percnyi kedvcsináló az NBA Live 18-ból

Már csak egyet kell aludnunk az EA Sports kosaras címének megjelenéséig, ugyanis holnap felkerül a boltok polcaira az NBA Live 18. De hogy ez a nap se teljen labdapattogtatás nélkül, lessetek meg egy teljes mérkőzést a játékból!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Az őszi lendület a következő napokban sem hagy alább, majd' minden platformra érkezik valamilyen fontosabb cím, emellett pedig beindult a sportjátékok szezonja is.

Szeptemberben jelenik meg az NBA Live 18

Az EA Sports tegnap megerősítette, hogy a mai napon demó formájában is kipróbálható NBA Live 18 az iskolakezdésre teljesen elkészül, így szeptember közepén már boltokba is küldik a játékot.

Női játékosokkal erősít az NBA Live 18

Az EA Sports egy hangulatos trailer kíséretében jelentette be, hogy az idén ősszel megjelenő NBA Live 18-ban a WNBA női kosaras sztárjai is játszhatóak lesznek, igaz, csak korlátozott formában.

E3 2017: Terítéken az EA legújabb sportjátékai

Sztorimóddal bővül a Madden NFL, és Alex Hunter is visszatér a FIFA 18-ban. Az NBA Live 18 esetében még a karrierrmódra koncentráltak a fejlesztők, meg persze az újabb kényszerszünet utáni meggyőző visszatérésre.

E3 2017: Electronic Arts konferencia - LIVEBLOG

Este 9 órakor kezdődik az Electronic Arts sajtókonferenciája, amit a videós közvetítés mellett élőben blogolunk majd. A folyamatosan frissülő hírünkben azonnal eljutnak hozzád a bejelentések!

E3 2017: Itt nézheted vissza az EA konferenciáját!

Este 9 órakor veszi kezdetét az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciája. Ha élőben szeretnéd nézni a műsort, ne keress tovább, egy kattintás, és be is kapcsolódhatsz a videós közvetítésbe!