Ni No Kuni 2 - a különleges kiadásokról

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
A Bandai Namco nem aprózza el a Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom premierjét, az alapkiadáson felül három különféle csomagban vásárolhatjuk meg az RPG-t. Lesz szezonbérlet is, de nem mindegyik változathoz jár.

Habár a januári megjelenés még odébb van, a Bandai Namco már most elárulta, hogy a gyűjtők milyen különleges kiadások közül választhatnak. A Level-5 szerepjátékához lesz szezonbérlet is, amely hozzáférést biztosít két nagyobb letölthető tartalomhoz.

Már a 60 eurós sztenderd kiadás is tartogat némi különlegességet néhány képeslap formájában.

Az igazi finomságok a Prince's Editionnél kezdődnek. Ennek meg is kérik az árát (85 font) - az alapjáték mellett megkapjuk a játék készítésének kulisszatitkait elmesélő dokumentumfilmet Blu-rayen, ehhez hozzájön még a fémdoboz és a Season Pass is. Ennek digitális változata csupán 70 font, de a kézzel fogható cuccokról le kell mondanunk.

A legteljesebb csomag a 140 fontos King's Edition, amely az alapjáték és az "így készült" Blu-ray mellett a játék betétzenéit is megkapjuk bakelitlemezen. Ehhez hozzájön még a 20 centi magas The Evolution of a King dioráma, ami még a fő betétzenét is lejátssza. Miénk lesz még egy 148 oldalas művészeti album, egy exkluzív fémdoboz és a szezonbérlet is.

A Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom január 19-én jelenik meg PC-n és PS4-en.

2.
2.
KopyAti
A facért nem adják ki az első részt ps4-re? :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...