Ni no Kuni II: Revenant Kingdom PC, PS4

Végre folytatódik a Level-5 JRPG-je.
Típus: JRPG

Netflixre tart a Ni No Kuni-film

A Japánban tavaly nyáron bemutatott Ni No Kuni-film jövő héten már angol nyelvterületen is megtekinthető lesz, köszönhetően a Netflixnek. A filmváltozat a játékok ismert világában játszódik majd, de teljesen új történetet mesél el.

Már készül az új Ni no Kuni

A Level-5 elnöke, Akihiro Hino egy interjúban erősítette meg, hogy már fejlesztés alatt áll a következő Ni no Kuni. Addig persze próbáljatok meg nyugodtan aludni: nem valószínű, hogy a folytatás 2020 előtt megjelenhet.

Megérkezett a Ni No Kuni-anime előzetese

A Warner Bros. kiadta az egész estés Ni No Kuni-anime első kedvcsinálóját. A filmet egyelőre csak Japánban mutatják be idén nyáron, de bízzunk abban, hogy valamilyen formában hozzánk is eljut!

Jövő héten érkezik a Ni No Kuni II második DLC-je

A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom hamarosan megkapja a második nagy tartalmi frissítését. A The Tale of a Timeless Tome az álmok világába vezet minket, ahol Evan és barátai egy titokzatos kosztümös nyúl nyomába erednek.

Filmvászonra kerül a Ni No Kuni

A kiváló JRPG-széria még idén nyáron saját filmes adaptációt kaphat, ám a hírek szerint az animét kizárólag a japán mozik játsszák majd. A történet is eredeti lesz, egy olyan fiúról szól majd, aki a valóságból átcsöppen a Ni No Kuni univerzumába.

Ni no Kuni II - traileren az ingyenes Adventure Pack

Ingyenes DLC-vel bővült a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, az Adventure Pack már elérhető a Level-5 JRPG-jének tulajdonosai számára. Vadiúj pályákat és főellenfeleket kapunk - ezeket szépen be is mutatja az új trailer.

Ni no Kuni II - a szezonbérlet tartalma

A Bandai Namco elárulta, milyen tervei vannak a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom jövőbeli bővítéseivel kapcsolatban. Az első DLC, az Adventures Pack már augusztus 9-én ingyenesen elérhető lesz az alapjáték tulajdonosai számára.

Két új nehézségi szintet kapott a Ni no Kuni II

A Ni no Kuni II: Revenant Kingdomot sokan bírálták, hiszen jóval könnyebb volt elődjénél. Ennek vége, a legfrissebb patch két új nehézségi szintet adott hozzá a JRPG-hez, így már keményebb kihívásra számíthatunk.

2,8 millió eladott egységnél jár a Ni No Kuni-sorozat

A Bandai Namco legfrissebb tájékoztatása szerint a Ni No Kuni-sorozat hamarosan eléri a 3 millió eladott példányszámot, amiből vastagon kivette a részét a két hónappal ezelőtt megjelent második rész is.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom teszt

Evan Pettiswhisker Tildrum épp arra készül, hogy átveszi elhunyt édesapjától a hatalmat, amikor az egykori tanácsadó váratlanul elárulja. Hősünk menekülni kényszerül, és már sosem térhet vissza Ding Dong Dell királyságába.