Friss részletek a Skull & Bonesról

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 14.
  • Hír
Link másolása
Justin Farren, a Ubisoft Singapoure illetékese nemrégiben leült csevegni a GameSpottal a Skull & Bonesról. A játék számos ponton eltér az Assassin's Creed IV: Black Flagtől, de le sem tagadhatja felmenőjét.

Habár a Skull & Bones egy teljesen új IP lesz a Ubisofttól, már az E3-as bejelentéskor is sejteni lehetett, hogy a cím nagy kanállal mert az Assassin's Creed IV: Black Flag tengeri ütközeteiből. A szingapúri brigád kreatív direktora, Justin Farren nemrégiben interjút adott a GameSpotnak, így most új infókat kaptunk a kalózos címről.

Azt persze a fejlesztők sem tagadják, hogy a Black Flagből nőtte ki magát a játék, minden korábbi tapasztalatukat beleöntötték a címbe, ám ezúttal nincsenek orgyilkosok és templomosok. Itt minden a hatalmas hajókról és azok erejéről szól - a készítők rengeteg időt eltöltöttek a vízi járművek bonyolult részleteinek megvalósításával. Lényegében egyfajta "hajópornóról" van szó, a srácok életet visznek a fregattokba, hiszen ezek a játékosok "karakterei".

Az alapok ugyan adottak, de a srácok új technikákat és újdonságokat visznek a játékmenetbe. Lesznek mikrotranzakciók is, de csak kozmetikai elemeket vehetünk valós pénzért, nem pay-to-win rendszerről van szó. Single kampány ugyan lesz, de erősen a multira épül a Skull & Bones, ezért rendszeres élő események, szezonális bajnokságok várnak ránk a megjelenés után, ranglistákkal, mindennel. 

A Skull & Bones jövő ősszel kerül boltokba, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül. A játék bétájára itt tudtok jelentkezni.

6.
6.
user101
Most miért ? A Divisiont is 12 euróért adják, pedig alig 1 éves ! :DDD
5.
5.
Hunszi
#4: A félreértések elkerülése érdekében a fizetőst arra értettem, hogy meg kell venni :)
4.
4.
Hunszi
Alap, hogy 60 euro lesz, mégis mit vártok? Azt, hogy az Ubisoft jótékonykodni fog és 60 alatt ad egy teljesen új AAA-ként teaselt játékot? Ezt azért ti se gondolhatjátok komolyan. Ez egy arcade elemekkel teletűzdelt fizetős World of Warships lesz kalózos köntösben.

Ha normális történetszál lenne benne egy kis szabadon mászkálással nem csak hajókázás, és elfelejtenék ezt az unalmas AC templomos témát s kapnánk egy open world kalózos játékot, brutális év játéka lehetne belőle, így szerintem csak egy újabb For Honor lesz sajnos...a különbség annyi, hogy hajókkal, de ne legyen igazam.
3.
3.
Mortis
#2: ha tanultak valamit a Division és a For Honor példáiból, akkor biztosan nem 60 juró;csk ugye az UbiSoft-ról beszélünk
2.
2.
giga321
#1: Én még mindig az árára vagyok kíváncsi.
1.
1.
Juha
Nekem ebből az jön le, hogy kapunk egy AC:BF-et szabad mászkálás nélkül, és sztori helyett vsz. vmi tutorial lesz a single rész. Tehát egy World of Tanks kalózosdira húzva. Ha az irányítás/sérülés is olyan lesz, mint a BF-ben, akkor részemről már el is van felejtve. HA viszont nem csak a csatákról szólna (mint régen a pirates, vagy sea dogs), akkor érdekes is lehetne, még MMO-ként is.

Így, amit eddig tudok róla, az max. egy dlc a BF-hez...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...