The Force Unleashed 3 - co-op mód Darth Vaderrel

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 15.
  • Hír
Link másolása
David Collins, a The Force Unleashed audiorészlegének vezetője és Haden Blackman projektvezető egy több mint háromórás Twitch-streamben meséltek el új részleteket a két részt megélt sorozat fejlesztésével és jövőjével kapcsolatban.

A Star Wars: Force Unleashed első része még 2008-ban jelent meg és egy teljesen új történetvonalat ismertetett meg a rajongókkal, hiszen Darth Vader titkos tanítványát, Starkillert helyezte a középpontba. A két évvel később megjelent második rész sajnos nem produkált kiemelkedő eladási eredményeket, így az egyébként tervezőasztalon lévő folytatásból végül nem lett semmi.

A készítők közül David Collins, az audiorészleg vezetője és Haden Blackman projektvezető, valamint a Starkillert alakító Sam Witwer színész nemrég viszont tartottak egy három és félórás Twitch-előadást, ahol rengeteg érdekességet árultak el a The Force Unleashed soha be nem jelentett és elkészült harmadik részéről.

Az egyik ilyen, hogy a játékban lett volna egy komoly, nyitott világú kooperatív mód, ahol Starkiller mestere, Darth Vader oldalán harcolt volna. Ahogy azt Blackman elmondta, szerette volna, ha szabadabb kezet kapnak a játékosok és több lehetőségük lett volna a világ felfedezésére. A kooperatív módnak egyébként lett volna története is, ami szerint a duó a Rogue Shadow-val lezuhan egy ismeretlen bolygón, ahova az Uralkodó utánuk küldte Boba Fettet, hogy végezzen velünk. A csavar az egészben, hogy a tanítvány senkiben sem bízhatott meg, így Vaderben sem.

Egy másik ötlet szerint a lázadók egy csoportja elfogta volna Darth Vadert, akit aztán darabokra szedtek és bíróság elé állították volna. De ekkor megjelentek volna a birodalmi Csillagrombolók, Boba Fettel az élen, Vader pedig a zűrzavart kihasználva, az erő segítségével újra összerakta volna magát.

Emellett az is kiderült, hogy Starkiller nagyon közel állt hozzá, hogy csatlakozzon a Star Wars Rebels csapatához, de végül ebből nem lett semmi, mert sehogy sem sikerült összehozni, hogy passzoljon a történethez.

14.
14.
Stranger
#13: https://images-cdn.9gag.com/photo/apv2K6E_700b.jpg
13.
13.
user101
Boba fat ! Sírva röhögök... ez annyira jó... :D
12.
12.
brummi
Most konkrétan nem ezen a cikken, de én is elszomorodom, amikor már pl. a hírfolyamban szereplő címben(!) és a kis kétmondatos leírásban is hiba van. Nem csak elírás, hanem konkrét nyelvtani hiba is akár, ami az olvasottság hiányát feltételezi. Gyakran szeretnék én is írni akár játékokról is, de olvasnom kell még ahhoz sokat, mielőtt nekikezdenék bármi ilyesminek. A probléma onnan ered, hogy a gamer-lapokat fiatal srácok írják, akik még nem is érkezhettek volna annyit olvasni, ami elegendő lehetne az íráshoz. Személyeskedés nélkül írom, hogy több igényességet várok egy egyébként gyors reagálású és olvasott oldaltól, minthogy "dedós" hatást keltve még inkább elvegye az új generációba fektetett fogyatkozó hitem.
Nem ömlengeni akartam, de az mégis elvárható, hogy visszaolvassa a szerző, amit írt. Nem a vesszőhiba számít itt senkinek, de a mondandó csak akkor "megy át", ha azt helyesen, tömören, és alanyt állítmánnyal és tárggyal egyeztetve írjuk le.
Sokszor - állítom, hogy - a hibajavító is jelez hibát a kikerült cikkben. Érdemes lenne, mivel a saját hibáját nehezebben látja mindenki, egy szerzőtárssal átnézetni, mielőtt kikerül a végleges változat, hiszen gondoljuk csak bele, ez pontosan olyan jelenség, mint amit itt mindenki szapul, miszerint egy félkész produktumot kapunk, és utána kerülnek bele a különféle hibajavítások. Míg az update#x pedig a DLC.
9.
9.
l4cyk4
#8: Kérlek szépen a jövőben hagyd el az ilyen félinformatív, megtévesztő, klikk-vadász címeket és bevezetőket! Hadd döntsék el az olvasók, hogy érdeklik-e őket a cikkben szereplő információk. A cím legyen inkább a teljes tartalom néhány szavas összefoglalója!

Egyébként a PC-s verzió bő egy évvel később került forgalomba, ha jól tudom.
8.
8.
Shifty
#7: Nem igazán értem, hogy a személyeskedés helyett, miért nem lehet normális stílusban jelezni, hogy itt és itt elrontottunk valamit, ahogy egy adott hiba ugye akár technikai jellegű is lehet.

De engedjük el a dolgot. Kis nyomozás után kiderült, hogy az oldal mobilos változatában jött csak a hiba, amit javítottam.

Egyébként köszönöm, hogy jelezted.
3.
3.
kopic
3.resz....
Nem is lesz neki..
1.
1.
kopic
Mivan ?! Napszurast kaptal hogy semmi nincs a hirben ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...