VR nélkül is játszható lesz az EVE: Valkyrie

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan egy ingyenes kiegészítő érkezik az űrhajós játékhoz, amely az új tartalmakon kívül alapvető változásokat hoz magával. Többek között a VR-exkluzivitásnak is vége lesz.

Szeptember 26-án fontos frissítés érkezik az EVE: Valkyrie-hez, a Warzone ingyenes lesz, és alapvető változásokat ígér. A legfontosabb újdonság talán, hogy a kiegészítő véget vet a játék VR-exkluzivitásának, a telepítése után Oculus Rift, HTC Vive és PlayStation VR nélkül is játszhatunk majd az űrhajós címmel. A CCP emellett árcsökkentéssel gyúr a rajongótábor felhizlalására, 40 dollár helyett 30-ért fogják árulni a játékot.

Más változtatásokra és új tartalmakra is számíthatnak a játékosok. Az egyes kasztok hajói jobban elkülöníthető szerepet kapnak a csatákban, és már a játék kezdetétől kipróbálhatjuk mindegyiket, hogy tudjuk, melyik passzol közülük a játékstílusunkhoz. Új fegyverekre és képességekre is számíthatunk, bevezetik például az Ultra képességek intézményét, ami megfelelő időzítéssel akár meg is fordíthatja a csata végkimenetelét. A moduláris fejlődési rendszer pedig további egyedi fejlesztési lehetőségeket ígér.

Az új játékmódról sem kell lemondnunk, az Extraction a Capture the Flag helyi megfelelője lesz, emellett két új pálya érkezik, ezek a Fleet és az Outpost neveket viselik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...