Filmszerű kaland lesz A majmok bolygója-játék

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha az új film már a mozikban van, a brit Imaginati Studios csak most jelentette be, hogy videojátékok készít A majmok bolygója alapján. A Planet of the Apes: Last Frontier egy filmszerű kalandjátéknak ígérkezik.

A játékadaptáció a 2014-es Dawn of Planet of the Apes és az idei War for the Planet of the Apes közti eseményeket meséli el. Érdekesség, hogy az Imaginati Studios alkotása ugyanazt a motion capture-technológiát használja, mint a mozifilmek, míg a zseniális Andy Serkis a produceri teendőket vállalta el - olvasható az IGN cikkében.

A Planet of the Apes: Last Frontier sztorijában az intelligens a majmok a hegyekben bujdokolnak, ám mégis kénytelenek lesznek az emberek lakta völgyet felkeresni, mivel a tél közeleg, élelmük pedig fogytán van.

Erkölcsileg kétértelmű döntések várnak ránk, ezek alakítják a történetet, így több befejezés is elképzelhető. A játékban az embereket és a majmokat egyaránt irányítjuk, a filmszerűségen pedig nagy hangsúly lesz. Fejtörők és felfedezés nem lesz, a Last Frontier lineáris alkotás. A játékmenet hűen idézi a Telltale-játékokban látott megoldást.

Olyan 2-3 órás kaland vár ránk idén ősszel PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

4.
4.
semike
2-3 oras kaland???!!??
En imadom ezt a sci-fi-t,na de naaaaa.....
2.
2.
crytek
Epic. Végre valami "új"
1.
1.
Yanez
Hmm... ennél többet most nem tudok hozzászólni. Meglátjuk na!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...