Először mozog az Iron Harvest

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
A KING Art Games tavaly novemberben jelentette be az Iron Harvestet. A dieselpunk RTS-ről azóta nem nagyon hallottunk, de most megérkezett az első gameplay trailer. Hatalmas pályák és egy teljesen egyedi sztori vár ránk.

Az Iron Harvest az 1920-as évek alternatív történelmét meséli el, amit a zseniális lengyel művész, Jakub Różalski munkái ihlettek. Az emberiséget elbűvölte a technológia, a motorok és a vas, hatalmas robotok épültek, melyek a mindennapi élet részei lettek. Európában viszont háború dúl, három frakció esett egymásnak.

Az erős iparral megáldott Szász-Birodalmat, a mezőgazdaságban erős Lengyelország erőit és az emberi erőforrásokban szinte kiapadhatatlan Oroszországot egyaránt irányíthatjuk az Iron Harvestben. A játékban hősöket, mechákat és gyalogos katonákat is irányíthatunk, a fedezékrendszer és a dinamikus pusztítás nagyon fontos elem. A pályák hatalmasak lesznek, a fejlesztők nyitott sandbox terepként gondolnak rájuk.

Sajnos még nagyon sokat kell várnunk az Iron Harvestre, hiszen csak 2019 folyamán kapjuk meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

7.
7.
Hunszi
Mindenképp ajánlom én is, hogy akinek bejön ez, az vessen egy pillantást a Scythe társasra. Annak a története a háború után zajlik, pontosan azokkal a nemzetekkel, amik ebben a játékban lesznek, szétvan bombázva az egész táj és ilyen hidegháborús hangulat uralkodik, ahol nem magán a csatákon van a hangsúly, hanem, hogy szépen lassan ki tudja birtokolni a legnagyobb területet és melyik rezsimet fogják jobban szeretni az emberek. Elképesztő nagy sikert aratott, Kickstarter kampányból indult és 33K dollárt kértek a fejlesztők, erre kaptak 1.8 millát :D nem egy olcsó társas tény...de az utolsó fillérig megéri.
5.
5.
giga321
Ilyen egyszerűen kell a mennyből a pokolba jutni. Kb nedves lettem a látottaktól errr 2019. Na jólvan mondom. Nehogymár valami jó legyen.
4.
4.
Akinek tetszik a világ lesse meg a Scythe nevű társasjátékot. Ugyanez a világ ihlette.
3.
3.
Inferno
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Én is jobban szeretem, ahol lehet építkezni is, de valahogy ennél a játéknál nem vágyom rá. Ez így jelenleg nagyon baba, ahogy kinéz...jó kis real time stratégia lehet ebből, alap ötlet szuper.
1.
1.
PAtr0n
Ez nekem így elsőre nagyon tetszik! Fejeljék meg jó kis építkezős menedzsmenttel, meg jó kampánnyal, és akkor meg is vettek kilóra.
Engem nagyon a Company of Heroes és Rise of Nations: Rise of Legends -re emlékeztet. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...