Iron Harvest PC, PS4, XBOXONE

Dieselpunk RTS, amely az alternatív '20-as években játszódik.
1671637217

Íme a játékok, amik elköszönnek a Game Pass előfizetőktől decemberben

A Game Pass rengeteg szuper játékot szolgáltat az előfizetők számára, azonban egyik sem marad örökre a listán. Itt végigböngészhetitek a búcsúzó címeket!
1635142380

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák az október végét a kiadók és fejlesztők, egy sor izgalmas fejlesztés landol a boltokban a következő napokban! Szokásunkhoz híven most is összeszedtük a heti premierek listáját.
1630512000

Hamarosan konzolokra is befut az Iron Harvest

Bő egy évet kellett várnunk rá, de októberben konzolokra is megjelenik az Iron Harvest. Érdekesség, hogy a fejlesztők egyelőre csak a next-gen változatot dobják piacra, a PS4-es és Xbox One-os kiadásról nincs hír.
1624467600

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.
1619956800

Iron Harvest - jönnek az amerikaiak

Hamarosan újabb kiegészítőt kap az Iron Harvest, az Operation Eagle pedig bőven tartogat újdonságot: május végén Usonia is csatlakozik a háborúhoz, a frakciónak pedig egy külön kampányt szenteltek a készítők.
1619769600

Ingyenes hosszú hétvégét tart az Iron Harvest

Ha kedvet kaptatok egy nagyszerű RTS-hez, és bejönnek az alternatív világháborús idővonal dieselpunk mechjei, akkor van egy nagyszerű hírünk. Egészen jövő hétfőig nyüstölhetitek az Iron Harvestet.
1606546800

Iron Harvest - közeleg a ruszvjet forradalom

Az Iron Harvest kampánya hamarosan kibővül. A Jakub Różalski festő által ihletett világban sosem történt meg a nagy orosz forradalom, de a ruszvjetek hamarosan pótolják a felkelést, ráadásul a rejtélyes Raszputyin vezetésével.
1602875880

Iron Harvest teszt

A Jakub Różalski lengyel művész munkái által ihletett alternatív történelem mindenképpen megkaptó körítést ad az Iron Harvestnek, a játékmenetből azonban már hiányoznak az egyedi ötletek.
1599897600

Kooperatív módot kapott az Iron Harvest

Nincs még két hete, hogy megjelent az Iron Harvest, ennek ellenére már meg is érkezett hozzá a korábban beígért kooperatív mód, és egy vadonatúj 3v3-as térkép a multiplayer és a skirmish játékmódokhoz.
1599154200

Iron Harvest - itt a szeptemberi roadmap

Alig néhány napja jelent meg az Iron Harvest, de a KING Art csapata máris betárazta a közeljövőben érkező frissítéseket. Új térképek, kooperatív kampány és rangsorolt többjátékos mód vár ránk a következő hetekben.