Mégsem jelenik meg idén a Crackdown 3

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 17.
  • Csúszás
Link másolása
A fejlesztőknek több időre van szükségük, így az eredeti tervekkel ellentétben csak jövőre jelenik meg a Crackdown harmadik része. Ezzel ráadásul az Xbox One X is veszített egy nyitócímet, a játékot épp a konzol rajtjára ígérték.

A Microsoft bejelentése szerint a Crackdown 3 mégsem jelenik meg idén, 2018 tavaszán számíthatunk a premierre. A Microsoft Studios Publishing vezetője, Shannon Loftis részletesebben is megindokolta a csúszást a Polygonnak adott nyilatkozatában: eszerint a "megfelelő játékot szeretnék leszállítani a játékosoknak, méghozzá a megfelelő minőségben és a megfelelő időpontban".

A Crackdown 3 szerinte egy rendkívül ambiciózus cím, hiszen nemcsak a három fő játékmód között kell egyensúlyozniuk, de "valódi" 4K-t és a kompetitív multinál felhős hátteret is ígérnek az egyébként nyitott világú játékhoz. Az idei E3 után rengeteg kritika érte a fejlesztést, ugyanis a demója finoman szólva sem sikerült lenyűgözőre. Loftis erre is kitért, elmondása szerint júniusban a játékmenet bemutatására törekedtek, most azonban a látványra is rágyúrnak többek között.

Loftis nem véletlenül emlegette az időzítést sem, hiszen a Crackdown 3 a Microsoft új konzolja, az Xbox One X egyik nyitócíme lett volna - eredetileg november 7-re ígérték a megjelenését. Loftis szerint azonban az új Xboxot nem kell félteni, szerinte a felhozatal így is az egyik legjobb lesz, amivel konzol valaha rajtolt, és így a Crackdown 3 amúgy is egy sűrű mezőny közepén landolt volna.

Loftis szerint olyan exkluzívok maradtak még az Xbox One X oldalán, mint a Forza Motorsport 7, a Cuphead, a Super Lucky’s Tale vagy a PlayerUnknown's Battlegrounds, amelynek az xboxos lesz az első konzolos átirata, a multiplatform anyagok között pedig olyan címekkel találkozunk majd, mint a Middle-earth: Shadow of War, az Assassin’s Creed Origins, a Call of Duty: WWII, a Star Wars Battlefront II vagy a Destiny 2 - ezek többsége Loftis szerint kihasználja valamilyen módon az Xbox One X erejét.

16.
16.
kopic
https://youtu.be/a21PzsYYsy4

No komment
15.
15.
kopic
#10: itt alapvetően az a legnagyobb baj szerintem, hogy a felsovezetesbol senki nem ismeri egyáltalán az exkluzív cím szot, nem képesek már rengeteg év óta belsős studiokat nyitni, sőt, lassan már csak a 343i, Coalition, Turn10 fog megmaradni. rengeteg exkluziv játék készítését mindig valami külsős stúdióval csináltattak/csinaltatjak meg (QB, SO, Alan Wake, HW2, Recore, GeoW trilógia).

+Ezt a hulladékot eletbenhagytak, a Scaleboundot meg kaszálták. Hihetetlen.
14.
14.
Hunszi
MS-re nagyon rájár a rúd egyszer, de csak magukat hibáztathatják.
11.
11.
McDuff
#7: Nincs náluk készülőben lóf.sz se, aznap kezdtek el kapkodni, a kommenteket olvasva összeszarták magukat és vmit makogni kellett rá. Látszott rajtuk, hogy az X-el is csak azt a problémát próbálják áthídalni, hogy mindenki cseszegette őket azért, mert a multiplatform címek mind rosszabbul futottak One-n, tessék, nah most megcsinálták azt amelyiken a legjobban fut. Exkluzívban ők nem is gondolkoztak (nagyon sok pénz és lassan hozza be az árát, a Sony-nak is, ez tény, de ebbe most ne menjünk bele), abban majd most fognak, mert most a listán az első probléma pipa (jobb teljesítmény), ugorjunk a másodikra, exkluzív játékok hiánya.

Annyira 2 dimenziósan gondolkozik ez a cég mindenben Bill Gates hiánya óta, hogy én néha nem is értem, hogy mitől nyereségesek még mindig, amikor csak kapkodva kullognak a konkurencia után.
10.
10.
McDuff
Ennek annyi. Tuti. 2018 tavaszán meg is fogják mondani, de lehet még idén.

Ennek a játéknak még a sima (még csak nem is a Slim) Xbox one megjelenése után nem sokkal kellett volna megjelennie. Ennyi idő alatt a laikus is megmondja hogy ez a projekt csak úgy zabálja a pénzt, a siker esélye csekély (az MS is olvas kommenteket, véleményt, amikben látszik, hogy senki nincs tőle elájulva). Az E3-n is nem hiába volt háttérbe szorítva, már a "nagy" rombolhatóság se "úgy" lesz még a One X-n se! Ennél sokkal jobbnak tűnő játékokat lőtt már le az MS (Fable, Scalebound), NAGYON meglepődnék ha ezt meg végig vinnék, én még presztízsből se tenném! A kommenteket olvasva ez tényleg nem hiányozna senkinek.
Csak ezzel meg az a baj, hogy akkor még egy belsős MS exkluzív címnek annyi, amiből ők azt a következtetést vonják le, hogy végképp nem éri meg saját csapatot és IP-t fenntartani ezért. Pedig lehet ezt jól is csinálni (Sony), és láthatjuk hogy megpróbálták, de vhogy az MS a sok pénze ellenére is annyira peches vagy balfasz vagy én nem tudom, hogy ez már hihehetlen tényleg...
9.
9.
semike
:))))
Azert ez mokas lesz oktoberben premier!!!
Idiota
Balfasz
Májkroszoft
:)
8.
8.
shatterhand
#7: 4k,4k
Azt a kib..ott 4k/magas fps eroltetese miatt nincsen normalis felhozatal xboxra. Uncharted stabil 30fps,sima felbontasban is gyonyoru. Csojatek, meg szamomra mar unalmas, de technikailag legalabb minosegi cucc. Geaes of war, uj ip-k, felolem halo is johet csak keszitsenek jatekot. Azert nem mutattak semmit mert nincs. Es azert nyilatkoztak ,hogy ja keszul amugy jo sok exkluziv mert koppantak az E3 utan. Azt hittek eleg a gepet bemutatni, meg hogy 99%-ban ilyen olyan exkluzivitast kiirni. Onmagaban csak ex xbox jatek szinte nem is keszul. El vanbak tevedve sajnos. Sony meg kozbe azt csinal amit akar. Most pl arat emel.
Az a kiba.ott verseny hianyzik ebbol a generaciobol a legjobban.
7.
7.
TDavid22
"Loftis szerint azonban az új Xboxot nem kell félteni, szerinte a felhozatal így is az egyik legjobb lesz, amivel konzol valaha rajtolt"

Milyen játék(-ok)?
A forzán kívül egyik játék sem nagy durranás 4k-ban (szerintem)
Remélem tényleg sok-sok cím van náluk még (elég ha ms ex.) amit nem tudtak bemutatni az E3-on ahogy azt állították múltkor.
6.
6.
shatterhand
Ahogy kinezett, inkabb ne is eroltessek.
5.
5.
kopic
#2: Igen, ezért mondogatom hogy Phil Spencernek elkene már takarodnia, mert nem sokkal jobb a patkanykepu Don Mattricknel
4.
4.
kopic
Alkotnak megint ezek a szerencsétlenek. Ez is a végén a Fable Legends sorsára fog jutni, bár eddig látottak alapján nem lenne kar érte. Ígértek hogy soha nem látott rombolhatosag lesz benne, ehhez képest ebből nudlit nem mutattak. A jatekmenete, grafja is borzadaly.

Epic fail.
2.
2.
PaprikaJancsi
Valamit itt sürgősen meg kell változtatni, mert ez így már kezd vér égő lenni :/
1.
1.
PaprikaJancsi
Jó. Vége. Ennyi volt. Gondolom addig csúsztatják, míg nem lelövik. Én már nem hiszem el. Kabaré ami itt folyik XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...