Lokálból tölthető a FIFA 07 demója

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 13.
  • Letöltés
Link másolása
Mindenféle beharangozás nélkül hajította be szerkesztőségi felhőkarcolónk ablakán az Electronic Arts ügyeletes marketingese a FIFA 07 demóját - fel is töltöttük nyomban!
Mindenféle beharangozás nélkül hajította be szerkesztőségi felhőkarcolónk ablakán az Electronic Arts ügyeletes marketingese a FIFA 07 demóját - fel is töltöttük nyomban!

Ugrás a galériához

Magyarországra szeptember végén érkezik meg az aktuális EA-focidarab, mely a magyar felirat mellett magyar kommentárral kényezteti el a hazai játékosokat. Természetesen a demó angol nyelvű teljes mértékben, s a hat csapat (Manchester United, Barcelona, Lyon, Weder Bremen, Guadalajara, AC Milan) valamelyikével nyomhatunk 4 perces félidőket az Arsenal stadionjában. Az 562 megás demót szerverünkről tölthetitek le - have fun!

Minimális gépigény:

  • Windows 2000/XP
  • 1.3 GHz vagy gyorsabb processzor
  • 256MB RAM
  • 64MB-os videókártya
16.
16.
Varzelhaar
a pro evolution soccernek tetszik a grafja de ott viszont a játékmenetet szúrták el

15.
15.
Varzelhaar
nekem nagyon nem tetszik a fifa07 grafja.a játékmenet az nagyon jó de a graf nagyon nem tetszik
14.
14.
PAPP
segitsetek nem megy a fifa07 hhova bontsamki?13.
13.
machintos
ez szar olda:l!ez az oldal max attol lehet szar h ilyen csicsak seggarcok feljárnak rá mint te vagy hülyegyerek!!
12.
12.
majoros25
Én nem vagyok nagy Fifa rajongó de ez a Fifa 07 türhető lett bocs de ha ezt mondom és elnézéts kérek a nagy rajongóktól de nem változott semmit a grafika az egész játék és más egyéb lépésben sem ez van ezt kell szeretni szerintem :)
11.
11.
Waczkor
hi,sztem nagyon jó lett ez a fifa.Nekem a 2000-res volt a kedvencem anno,de ez az utóbbi évek legjobb fifája.Élethű lett,a játékosok már könnyebben felismerhetők a mozgásuk alapján is,grafika is sztem megfelelő.

A felbontást,végtelen időt meg a demó buherálóval be lehet állítani.

http//fifahungary.com-on megtaláljátok
10.
10.
gamemaster1985
hmm... ja hogy nem kell telepíteni :$ Akkor nem szóltam :))
9.
9.
gamemaster1985
helo, nemtudom másnál volt-e ilyen gond, nálam azt csinálja a telepítésnél hogy ellenőrzi a DirectX-et aztán újraindítatja velem a gépet, aztán restart után újra ellenőrzni, aztán u.a... nem csinált mást, pedig már a demo-hoz tartozó DX-et is felraktam :( Valami ötlet?
8.
8.
tjames
Hát nemtom....Még nem mondok semmit. Már töltöm, de elég lehangolóak itt a vélemények
7.
7.
Kasza
Siráy!Nekem nagyon tetszik hogy nem megy minden lövés kapura, hanem ez attól függ hogy, honna, melyik lábbal, milyen helyzetben lőjjük!Így sokkal reálisabb!Szerintem ez, kiegészülve a pofás grafikával és a magyar kommentel, már erősen kielégítő a 2007-es esztendőre!Jah, és még az Interaktív Karrier módról nem is beszéltem!
6.
6.
machintos
már megvan!mindeggy.a grafika nagyon ottvan!!
5.
5.
machintos
bazz nme tomegcsinálni!!!!!!!!4
4.
4.
machintos
házz azér sztem is simán veri pes sorozat fifát.de mivel ez jött elöször ezt nyomom elöször.elég vicces h ami a 07-ben hatalmas ujitások azokat már rég lehettet látni a pes5-ben.a fifa07(magyar kommentáron kivül)mind a pes-böl átvettvdolgokkal nyomul.
3.
3.
dakotaman
Én nem szeretm annyira a focis játékokat de a magyar kommentár miatt kipróbálom !!! :)
2.
2.
Metallica
Hát nem is tudom. Én szerettem még annó... ps1 en a fifa 2000-retGépen is egész jól elboldogultam 2004-2005-06 ezek egész jól mentek. De én inkább megmaradok a nemrég Megismert Pro Evolution Soccer 5-nél. Nemsoká megjelenik a 6 is. De azért le fogom töltenia Fifa 07 demóját. Biztos jó játék :)
1.
1.
machintos
kösszii gk:)királyság h leeht már töltenii!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...