GC 2017: Rainbow Six: Siege - irány a vidámpark!

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
A hónap végén érkező Blood Orchid DLC részeként egy új térképet vehetnek birtokba a Rainbow Six rajongói. A Ubisoft megmutatta, mire számíthatunk: egy elhagyatott hongkongi vidámparkra!

Töretlenül menetel előle a Rainbow Six: Siege. A Blood Orchid DLC-re augusztus 29-től csaphatnak le a második évad szezonbérletének tulajdonosai, míg a többi játékos egy hét múlva vásárolhatja meg ingame pénzzel a három új operátort. A térkép viszont ingyenes lesz mindenki számára.

A csomaggal érkező helyszín egy hongkongi vidámpark lesz, amit láthatóan a természet elkezdett visszafoglalni.

Ami az új karaktereket illeti, egy korábbi szivárgásból már tudjuk, hogy kettő a hongkongi speciális egység tagja. Az egyikük Ying, aki egy Six12 vagy egy T-95 LSW elsődleges fegyverrel indul csatába, másodlagos alkalmatossága egy Q-929.

Egy teaserünk is van róla:

A térkép és a három operátor teljes leleplezésére a Pro League döntőjében kerül sor augusztus 26-án.

14.
14.
GODL1KE
Ezt a játékot nem baszták el fizetős DLC-kkel. Megvettem 7000 ért és folyamatosan jön az új tartalom, játékélmény eszméletlen, ping néha elég trágya de még belefér. Ezt nagyon eltalálta az ubiszar.
8.
8.
Simonus18
Én eddig csak a COOP módban láttam frusztráló technikai hibákat, mint pl. havert mindig kidobja kb minden 3.dik játék után stb. s akkor még vissza se lehet lépni. Talán néha a lövöldözés is furán viselkedik, de ezt már megszoktam Counter Strike-ban, szal...
3.
3.
vagyokaki
#2: Mi nem működik? mesélj
2.
2.
Blazkowicz
#1: Kár, hogy 2 éve jelent meg és még mindig nem működik... :D (és a következő 2 évben nem is fog...)
1.
1.
RangerFox
Megtetszett a játék, egész nap ezzel játszottam, amint leértékelik store-on újra, veszem is meg, jobb mint bármelyik 5v5 multis tactical shooter.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...