Konzolra is ellátogat a Conarium

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Zoetrope Interactive és az Iceberg Interactive közös fejlesztése, a Conarium PC után most PlayStation 4-re és Xbox One-ra is ellátogat. A játék a híres Lovecraft-novella, Az őrület hegyei alapján készült.

A Conarium június 6. óta érhető el PC-n, azonban a fejlesztők bejelentették, hogy elkészítik a játékot Xbox One-ra és PlayStation 4-re is. A program számítógépes sikereit látván nem csoda, hogy a Zoetrope Interactive és az Iceberg Interactive úgy döntöttek, hogy konzolokon is tesznek egy próbát horror kalandjátékukkal. 

A történet szerint azzal a Frank Gilmannel csapunk bele az izgalmakba, aki kutatóként érkezett az Antarktiszra, majd emlékeit elvesztve egy üres szobában ébred teljesen egyedül. Így kell nekiindulnunk a fagyos kalandnak, ráadásul hamar kiderül az is, hogy mégsem vagyunk annyira magányosak, ahogy először hittük, de ennek cseppet sem örülünk. Az egymás után következő információk és nyomok alapján kell kiderítenünk, hogy mi történik velünk, és miért nem emlékszünk semmire.


PC-n tehát már elérhető a játék, aki azonban konzolon szeretné kipróbálni, annak még várnia kell, de addig is itt van pár kép belőle. A Conarium megjelenése valamikor 2018 elején esedékes PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
Stranger
#3: Most, hogy megjelenik konzolokra "sikeres" lett... Eddig semmilyen hírportál nem hozta le, most mindenki kifingja. Ezt sohasem fogom megérteni, de mind1.
3.
3.
crytek
"A program PC-s sikereit látván" Nem hittem volna hogy valaki ilyet mond kb 20-30 ezer db eladása kapcsán (steampsy szerint 10k steam tulaj van meg legyen ennyi gogo-os is). Ennél sokkal több szokott fogyni totál bugos negyedkész örli acessz fosokból is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...