Conarium PC, PS4, XBOXONE

A Conarium egy izgalmas horror kalandjáték, belső nézetben
1617559200

A független játékok kiadóié volt a hét

A mögöttünk lévő hét folyamán három indie játékokra szakosodott kiadó (a Wired Productions, az Iceberg Interactive és a Versus Evil) is saját műsort tartott, hogy bemutassák a közeljövőben megjelenő játékaikat. Ezeket gyűjtöttük össze.
1612162800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Február első hetében ellátogathatunk a World of Darkness univerzumába, hogy ökoterrorista farkasemberként szálljunk szembe a nagyvállalatokkal, de ha úgy tetszik, japán démonokra is vadászhatunk a Nioh 2 új portjaival.
1568398320

Batman-játékot ad majd ajándékba az Epic

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, szokatlan módon azonban ezúttal nem árulta el a bolt, hogy mi lesz a következő ajándék, csak az a fix, hogy valamelyik Batman-címről (vagy címekről) van szó.
1567756800

Ingyen Conariummal erősít az Epic Store

A mai naptól kezdve ingyen tölthető a korábban beígért két indie remekmű, vagyis az Abzû és a The End is Nigh, melyet jövő héttől egy single player lovecrafti kalandjáték fog követni.
1548183600

Conarium - PS4-en és Xbox One-on is

Számítógépen már tavaly nyár óta játszható a Conarium, a hátborzongató horrorjáték azonban jövő hónapban a Sony és a Microsoft konzoljain is tiszteletét teszi. Érkezett ehhez egy rövid előzetes is.
1546621225

Februárban jön konzolokra a Conarium

A Zoetrope Interactive játékát bevallottan H.P. Lovecraft művei ihlették - a Conarium PC-n már tavaly nyár óta elérhető, de a jövő hónapban végre PS4-re és Xbox One-ra is ellátogat. Az új trailertől tutira libabőrt kapsz.
1503208800

Konzolra is ellátogat a Conarium

A Zoetrope Interactive és az Iceberg Interactive közös fejlesztése, a Conarium PC után most PlayStation 4-re és Xbox One-ra is ellátogat. A játék a híres Lovecraft-novella, Az őrület hegyei alapján készült.