Itt a Galaxis Őrzői-játék új epizódjának előzetese

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Pár nap, és érkezik a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series harmadik epizódja, amely a More Than a Feeling címet viseli. A közelgő debütálás mellé megérkezett az előzetes is.

Augusztus 22-én érkezik a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series harmadik epizódja More Than a Feeling címmel. Azt már megszokhattuk, hogy az alkotók klasszikus zenék címeit választják az epizódok elnevezéséhez, nincs ez másképp most sem, de szó, mi szó, jól hangzik. A két nap múlva esedékes debütálás mellé természetesen megérkezett az előzetes is. Nézzük!


Az jól látszik, hogy izgalmakban nem lesz hiány és az eddiginél pörgősebb akcióban lehet részünk. Aki pontosan ilyen tempóra vágyott eddig is, annak csupán keddig, azaz augusztus 22-ig kell várnia, hogy megjelenjen a folytatás PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, iOS-re és Androidra.

3.
3.
user101
Szeretem a filmeket, utálom a telltale játékokat, így ezzel sem vagyok hajlandó játszani... ( Egyébként szarul néz ki, vegyen már valaki bátorságot magának és súgja meg nekik, hogy 2017-van :)
2.
2.
RangerFox
#1: Utálom a filmeket, így ezt se bírtam játszani, pedig minden más Telltale játékot szeretek. :/
1.
1.
Macifasz
Épp a minap gondoltam rá, hogy lassan jönnie kéne már a 3. epizódnak, és lám. :-) Nem tudom ki, hogy van vele, de eddig nekem nagyon tetszik. Nem a legjobb Telltale játék, de szórakoztató, sőt. Nekem a 2. filmnél sokkal jobban bejön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...