GC 2017: Forza Motorsport 7 - különleges kiadások

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 21.
  • Hír
Link másolása
Többféle kiadásban is megvásárolhatjuk a Forza Motorsport 7-et - derült ki a Microsoft gamescomos prezentációjából. Az Ultimate Edition tulajdonosai négy nappal korábban csaphatnak le a versenyjátékra.

Ha hajlandó vagy többet fizetni a normál árnál, máris egy csomó ingame finomság ütheti a markodat a Forza Motorsport 7-ben. A sztenderd kiadás 69,99 euróba fáj majd, míg a kizárólag digitális formában elérhető Deluxe Editionért 89,99 eurót kell fizetned.

A legteljesebb csomag az Ultimate Edition, amely 109,99 euróért vásárolható meg, cserébe négy nappal korábban tolhatod a játékot, kapsz egy rakás autót és VIP-hozzáférést is.

A különféle kiadások közti különbségeket az alábbi táblázat taglalja:

A Forza Motorsport 7 október 7-én érkezik Windows 10-re és Xbox One-ra. November 7-én jön az Xbox One X-re felkészítő frissítés.

Néhány régi és új kép érkezett a Gamescomról:

4.
4.
zozo76hun
mit sirtok, azert a nyomorult NO MAN' SKY-ert (amit a sony agyon-hypeolt) is elkertek 60eurot, es igy a Forza sorozatra visszapillantva boritekolhato hogy kurva odabaszos game lesz, foleg az XBOX ONE X-es verzio... ;)
3.
3.
RangerFox
#1: Így is olcsóak a játékok a beleölt munka és marketinghez viszonyítva. A gaming egy drága hobbi, főleg ha megjelenéskor akarsz játszani a játékokkal.
2.
2.
crytek
#1: Gondolom te se ugyanazt a pénzt kapod ft-ra pontosan évek óta a munkahelyeden... Ezeken a játékokok több százan dolgoznak ők is kapnak fizetés emelést...Értelemszerű ,hogy emelkednek az árak. Sajnos MS cucc így le lehet tenni ,hogy valaha 1-2 ezer ft-ért hozzájusson az ember.... Forza Horizon 3 is 1 éve a piacon mégis fullos ára a mai napig.. néha ráküldenek 50%-ot de hát úgy is 14k
1.
1.
ollie92
Fasza, hogy a játékok nemrég 40USD kerültek, ma már lassan a 70USD az alap.
Pár év múlva 100USD lesz a játékok ára...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...