GC 2017: Olcsóbb lett a HTC Vive

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem is kevéssel, egészen pontosan 200 dollárral karcsúsította meg a HTC Vive árcéduláját a gyártó. Nem kizárt, hogy a hirtelen árváltozásnak köze van az Oculus Rift árcsökkenéséhez.

A 799 dolláros ár helyett, immár 599 dolláros áron kell keresnünk a boltok polcain a HTC VR-felszerelését, ugyanis a cég 200 dolcsival rövidítette meg az árcédulát. Az Oculus Rift nemrégiben történt hasonló árcsökkenését látva nem meglepő a HTC lépése, azonban előbbit még így is kedvezőbben, 399 dollárért lehet akciósan beszerezni a nyári vásár alatt.

Az említett masszív árcsökkenésekkel most nagyjából egy árban találjuk a nagyobb gyártók VR-készülékeit, ami körülbelül 140-160 000 forintot jelent. Kérdés, hogy ezzel fellendül-e kereslet a termékek iránt, és vajon beindul-e a régóta hangoztatott hatalmas VR-őrület, vagy ahhoz további árcsökkenés szükségeltetik majd a jövőben.

25.
25.
crytek
Örli acessz fosokat mér 5 ft-ért se...Majd a rev 2-3-at 7+ év múlva amikor 4K 120fps lesz benne fele ilyen méretben fele ilyen áron
15.
15.
Grabowsky30+
Rendelkezem egy Oculus cv1-el, meg gear vr-em is van, és volt szerencsém kipróbálni a psvr-t! Sajnos a htc vivehoz még nem volt szerencsém. Érdekes, hogy a psvr-ban egyáltalán nem tűnik kevesebbnek a felbontás és úgy összességében a grafika sem néz ki rosszabbul, mint a riftben, viszont a látószög az nagyon kevés! Sokkal kevesebbnek érződik, mint a riftben! A psvr viselése viszont kényelmesebb jobban a helyén is marad, mondjuk az a gumi ami az arcodhoz ér nagyon puha, de annyira lezárja a levegőt, hogy jobban párásodott nálam, mint a riftben! A 2 fagyi nem működik rosszul, de azért az ergonómián érződik, hogy ez egy olyan félmegoldás a psvr-hoz! A lényeg, hogy a Psvr egy kellemes csalódás volt a számomra én rosszabbra számítottam, de így árcsökkenésekkel ha csak az eszköz képességeit nézem a rift már szerintem egy jobb vétel és a Psvr nem is sokkal olcsóbb! Remélem ezek az árcsökkenések, segíteni fognak a Vr beindulásának, sokkal több van ebben, mint amit eddig kihoztak belőle! A Gear VR meg tényleg egy szar, nem is feltétlenül a látvány nem jó benne, de olyan alapvető hibái vannak, hogy borzalom rossz irányítani a menüket az érintős gombokkal az oldalán (nekem még az első van) és kb 20perc használat után, a samsung telefon S6 kiírja, hogy túlmelegedett és hagyjam abba amit csinálok!
5.
5.
Cipo3
#1: Leggyengébb és egyben az egyedül kelendő.

Árcsökkenést a mocskosulszar eladások indokolták.
4.
4.
szinkron
Gyanítom, ez titokban kifutó termék lett.
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Úgy, hogy az a leggyengébb.
2.
2.
Kakaoo
#1: "Leggyengébb"? Milyen szempontból? Elég nevetséges...
1.
1.
zozo76hun
na! igy mar akkor kozelebb van a leggyengebb lancszemhez, a psvr-hez. igaz ehhez egy jobb pc is kell, nem eleg egy pspro.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...