HTC Vive PC

A Valve és a HTC is bemutatta a saját VR-szemüvegét.
Típus:

Árat csökkent a HTC, olcsóbb lesz a Vive Pro

A HTC hivatalosan is bejelentette, hogy végérvényesen csökkenti a Vive Pro-termékek árát. Ugyan messze még a felhasználóbarát árazás, viszont közel a 200 euró lenyesése mindenképpen üdvözölendő lépés.

Európában is kapható lesz a HTC Vive Cosmos

A HTC megerősítette, hogy októbertől Európában is kapható lesz a Vive-család következő tagja, a HTC Vive Cosmos, aminek az itthoni javasolt fogyasztói ára 299 990 forint lesz.

HWSW: Erőre kap a VR/AR-eszközök piaca?

Az IDC szerint látványosan növekedtek az eladások a területen az idei első negyedévben, leginkább a PC-hez csatlakoztatható eszközök népszerűsége növekszik - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Újabb infókat kaptunk a HTC Vive Cosmosról

A következő hetekben a HTC állítólag friss részleteket oszt meg az idei Consumer Electronics Shown leleplezett HTC Vive Cosmosról, amiről egyelőre annyit lehetett tudni, hogy szélesebb réteg számára teszi majd elérhetővé a VR-élményt.

CES 2019: Rengeteg újdonságot jelentett be a HTC

A HTC továbbra is lelkesen kitart a VR-szegmens mellett, így az idei Las Vegas-i Consumer Electronics Shown nemcsak új szolgáltatásokat, de a Vive-család új darabjait is bemutatta.

Megduplázódott a VR-headsetek száma a Steamen

Ugyan még mindig rendkívül kis százalékát teszik ki a VR-játékosok a Steam-felhasználóknak, ám a számuk 2018 során megduplázódott. Komoly fellendülést hozhat a továbbiakban az idei év?

HWSW: Zuhanórepülésben a VR-piac

Több mint harmadával zsugorodott a piac az idei második negyedévben, a vállalati felhasználók lehetnek a mentőöv az IDC frissen közzétett jelentése szerint - írja nagytestvérünk, a HWSW.

GC 2018: Drága lesz a HTC Vive vezetékmentesítése

Ha nem szeretnénk kompromisszumokat kötni és vezeték nélküli, ám gyengébb VR-szemüveget vásárolni, a már meglévő HTC Vive-unkat is használhatjuk kábelmentesen, ehhez azonban egy méregdrága kiegészítőre lesz szükségünk.

Megérkezett a HTC Vive Pro Starter Kit

Szuper felbontás, szuper hangzás, szuper élmény, és szupermagas ár. Megjelent a HTC új VR-szemüvegének Starter Kit változata, melyet az alapkiszereléshez hasonlóan április 5-től lehet megvásárolni.

GDC 2018: Világszerte kapható lesz a Vive Focus

Habár az eredeti tervek szerint csak Kínában került volna boltokba, most már globális premierre készülődik a HTC, és a világon mindenhol kapható lesz a HTC Vive Focus. A VR-szemüveghez még PC sem szükséges.