GC 2017: Konzolcsomag a Gran Turismo Sporttal

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 22.
  • Hardver
Link másolása
Egy limitált kiadású PS4-es konzolcsomag érkezik a Gran Turismo Sporttal Európába. A csomagban szürke és fekete színben pompázó 1 TB-os PS4 Slimet találunk, de választhatunk másmilyen összeállítást is.

Maga a Polyphony Digital fejese, Kazunori Yamauchi leplezte le a legújabb PS4-es bundle-t a hivatalos PlayStation Blogon. Az október 18-án, tehát a játékkal egy időben érkező csomagban megtaláljuk a Gran Turismo Sportot is, de sokkal érdekesebb a masina és a kontroller egyedi mintája.

A fekete-ezüst színben pompázó gép egy 1 TB-os PlayStation 4 Slim. A limitált kiadásban a konzol előlapján ott virít a játék logója, hasonlóan a DualShock 4 touchpadjához. Emellett a Gran Turismo Sport Day 1 kiadását rejti a doboz, ami 250 ezer dollár ingame kreditet, matricákat, krómozott sisakot és 60 PS4-avatárt tartalmaz.

A masinát külön is megvásárolhatjuk 500 GB-os és 1 TB-os kiszerelésben, és lesz PS4 Pro-kiadás is, de ezek csak a játék sztenderd kiadását tartalmazzák.

15.
15.
zozo76hun
oke, meggyoztetek. ugyse veszek :)
14.
14.
frankdelgado
13.
13.
frankdelgado
#9: Múltkor a rokonyom eladta a prot, mert idegesítette, h hangos. Akkor cserélt slimre, ami akcioban 65 maki volt. Akkor én is akartam venni slimet, csak a költségvetési bizottsàg lehúzta. Ha full hd-ban nyomod és csak az exkluzivok miatt vàltasz bőven elég a slim, azok köztudottan maxra vannak optimalizàlva. Tehàt majd skorpio mellé érdemes lehet majd a days gone, meg lou mellé màsodik gépnek.
12.
12.
delphijos
#11: Ezért írtam azt hogy "még annyit sem látna" és nem azt hogy semmit. Némi fps plusz nem biztos hogy ér 40-et, főleg annak aki nem is tud ennyivel többet adni érte.
11.
11.
zozo76hun
#10: az oke, egyet is ertek de a pro sem csak a hdr/4k dolgot hozta elvileg. fps?
10.
10.
delphijos
#9: Ez a téma már régen is terítéken volt ( amikor jött a Pro ). Akkor még a RÉGI GEN hasznátpiac is ment szóval - egy slim 90e ( biztos van akár olcsóvvan is , nem keresgéltem ) ugyanott a Pro 127e - biztos rengeteg ember van akinek ez a 40e igenis nagy különbség. Főleg ( ha ennyire árérzékeny ) gondolom nem a legújabb tv-je van otthon , vagyis az előnyökből még annyit sem látna. Egy ilyen tv-n se HDR, se 4K ....
9.
9.
zozo76hun
ezen a slim dolgon en is elfiloztam. oke hogy nem mindenki milliomos (sajnos en sem), de ha ramjonne hogy ps4 kell (de nem jon), biztos hogy pro-t vennek. eszembe sem jutna mar a slimmel okorkodni. ugyanigy, nekem is fat xbox one van, de ha most vennek mar tuti nem a slimet vennem hanem az xox-et.
8.
8.
delphijos
#6: Ami anyagában van színezze az nem kopik. Nem hiszem hogy a gyári kontrollerek közül bármelyik konzolnál ne ilyenek lennének. Egyébként a kopás szerintem szín függetlenül ronda.
7.
7.
Hunszi
#2: Nem véletlenül jönnek általában csak Slim bundelek, megvetetik veled, hogy majd vehess PRO-t is, ha úgy van és gondolom ezen alapból nagyobb a nyereség is nekik, marketing az egész. Hidd el nekem casual gamer Pistike vagy a szülők, ha bemennek a boltba nem azt fogják nézni, hogy hány TFlop, hanem, hogy uuu bmeg, de jól néz ki ez, na ez kell.
6.
6.
Gykrizsi
#4: Nem is mondtam, hogy kopik, azok koptak anno, de nagyon csúnyán :)
5.
5.
NECROSMOKE
#4: Nekem arany is van es nem kopik.

ON: Durva. Egy ilyen kiadas jol jonne nekem az Uncharted 4 limitalt kiadasu PS4-es melle. Ketto jobb mint egy :D
4.
4.
RangerFox
#3: Pedig nem az, az arany nagyon szépen néz ki, élőben szebb mint képeken, és egyáltalán nem kopik.
3.
3.
Gykrizsi
#2: A második, valahogy ezeket a 2k forintos utángyártot cuccok jutnak eszembe, amik két nap múlva már koptak le.
2.
2.
Necreon
#1: Na igen, de ki tudja, lehet hogy imponáló más környezetben ahol presztízsértéke lehet, mondjuk a határainkon túl ahol lehet hogy kevésbé azonosítják a csicsát és az aranyban úszást nem napon barnult adókerülőkkel vagy bóvli kínai másolatokkal.

Egyébként nem értem miért jó kb egy évvel a Pro megjelenése után Slim-et venni. Értem én hogy olcsóbb de ha már egy konzol árát rászánjuk valamire, mondjuk egy konzolra, akkor nem érdekes egy jobbra? De lehet hogy csak az én gondolkodásom olyan hogy elavult hardware-t nem veszünk, mert az az összeg kárba megy, egy kicsit több ráfordítással viszont kapsz olyasmit aminél ezt nem érzed(m).
1.
1.
Gykrizsi
Egész pofás, bár szerintem ezek az ezüst és arany kontrollerek nagyon vásáriak. De a gép az szép letisztult.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...