GC 2017: Ízelítő a Gwent kampányához

Link másolása
A Gwent: The Witcher Card Game egyjátékos kampányt is tartalmaz majd, amihez a Gamescom apropóján egy kedvcsinálót is kaptunk. A sztorimód eddig a Witcher világának eddig nem ismert részleteibe avat be bennünket.

A CD Projekt RED felfedte a következő nagy kiegészítését az általuk készített kártyajátéknak. Az egyjátékos kampányhoz meg is érkezett a teaser trailer:

Az egyjátékos mód várhatóan izometrikus nézetből lesz játszható (kicsit emlékeztet a Heroes of Might and Magic III-ra), és akárcsak a The Witcher 3-ban itt is válaszaink/cselekedeteink befolyásolják majd a történet alakulását. Egy biztos, rengeteg új lap érkezik majd, és ez várhatóan 15 órányi játékidőt jelent majd nekünk.

A kiegészítő még idén befut, de mi lesz addig? A kérdés jogos, és jön is változás bőséggel:

  • Nemsokára vége az első szezonnak, mindenki megkapja a jutalmát, ez egy átlagos játékosnál is sok keget jelent.
  • Betesznek 20 új lapot, aminek egy részét már bemutatták.
  • Ismét hozzányúlnak a régebbi lapokhoz, amik túl erősek, vagy netán túl gyengék. Itt nincs hónapokig tartó várakozás, ha kell, jön a nerf.
  • Jön a starter csomag itt is, egy garantált legendás lappal és 10 keggel.
  • Érkeznek a különböző chat/friendlist, profilkiegészítések/változások.
  • Elindul a Gwent Masters, ami gyakorlatilag a játék tényleges színre lépését jelenti az eSport világában.

    Persze amíg a Gamescom tart, a fejlesztők folyamatosan adagolják az újabb információkat és mutatják be a változásokat. A fejlesztés ütemével idáig sem volt gond, és bár a játék még mindig bétaállapotban van, már most látható, hogy számolni kell a lengyelek játékával a többi kártyajátéknak is.


A hír teljes mértékben mephi olvasónk szerzeménye, hálás köszönet neki!

1.
1.
Gykrizsi
Nagyon várom. Sajnos rankedre nincs sok időm, de a storykat mindenképp végig fogom vinni :) Remélem komplexebb lesz, mint a HS kalandok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...