Ezek a Games With Gold szeptemberi játékai

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 24.
  • Akció
Link másolása
Hamarosan kezdődik az iskola, véget ér a nyár, ezzel együtt pedig érkeznek a szeptemberi ingyenes játékok a Microsoft konzoljaira. A listára pillantva lesz mivel játszani az ősz első hónapjában is.

Egészen izgalmas felhozatalt villantottak az Xboxnál, ami a szeptemberi Games With Gold ingyenesen letölthető címeit jelenti. A sor azzal a Forza Motorsport 5-tel kezdődik, amely az Xbox One-nal együtt debütált, és vitte tovább a játék hírnevét jelen generációra is. Aki ezidáig nem próbálkozott a szériával, de a hetedik rész izgatja a fantáziáját, mindenképpen tegyen egy próbát a Forza Motorsport 5-tel előtte. A második cím, amely Xbox One-ra érkezik, nem más, mint az Oxenfree. Ezt a misztikus kalandjátékot a sztorialapú játékok kedvelőinek ajánlanánk leginkább.

A szeptemberi Xbox 360-as játékok közül az egyik a Battlefield 3 lesz, amely még a modern hadviselésbe vezet be egészen kiváló formában. Ezen kívül még a Hydro Thunder Hurricane motorcsónakversenyt kaparinthatják meg az ilyesmire fogékony Xbox 360-tulajok. (Utóbbi játékok a visszafelé kompatibilitás révén Xbox One-on is futtathatóak.)


21.
21.
supair
#20: Na ha már a szavakkal kötözködünk (bár mindenki érti miről van szó ),a havi előfizetési díjjal nem játékokat vásárolunk. Ugye.
És kedves kopic. Én még emlékszem mikor véleményt és gold tagságot kértél tőlem....elnézést hogy úgy eltűntem de ami itt folyik sokszor már burleszk szintre süllyedt.Inkább olvastam és mosolyogtam semmint aktívan részt vegyek benne.Amúgy az xbox one x hamarosan megérkezik hozzám is és szívesen elmondom majd neked a tapasztalataim. Ki tudja........remélem megváltozik majd a véleményed.Még valami.Az exclusivitás érv ebben az érában nem állja meg a helyét,mert GÉMERKÉNT mondom,hogy bődületes mennyiségű cucc van minden platformon.És ha játékosként nem találsz köztük magadnak valót,ott nem platform problémák vannak.Legyetek jók.
20.
20.
"érkeznek a szeptemberi ingyenes játékok a Microsoft konzoljaira."

Egy árva ingyenes játék sem érkezik. A havi előfizetési díjért megvett játékok érkeznek.
15.
15.
frankdelgado
Na màr végre lökök egy kis forzàt.nekem elég az ha csak ugràndozos gyerekjàtékokat adnak, legalàbb arra nem kell költeni a pulyàknak. Sztem böven jó az ingyenes kínàlat, nem kellene nyavajogni e miatt....
13.
13.
kopic
Hat ez harmatgyenge...
Forza 5-t sztem szare-hugye arultak rengetegszer.
4.
4.
csabuszflash
Én ezt nem korrektnek hanem bivalyerősnek tartom egy hónapra. Remélem sony is megerőlteti magát most
3.
3.
Klank
Az elmúlt két hónap gyér felhozatal után ez most teljesen korrekt.
2.
2.
PaprikaJancsi
Hydro Rhunder Hurrican érdekel :) biztos jó móka
1.
1.
pecek
Fél éves gold tagságom óta, már a harmadik vagy negyedik gameot szopom be úgy hogy megveszem, erre egy hónap múlva már free :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...