Hydro Thunder Hurricane

Motorcsónakos extrémsport-játék a Microsoft és a Vector Unit gondozásában, kizárólag Xbox LIVE Arcade platformra. A Hurricane az 1999-es Hydro Thunder folytatása.
1651248300

Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

A Microsoft megmutatta, májusban mit markolhatnak fel az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői. A szokásoknak megfelelően ismét négy játékkal készülnek a hónapra.
1503597600

Ezek a Games With Gold szeptemberi játékai

Hamarosan kezdődik az iskola, véget ér a nyár, ezzel együtt pedig érkeznek a szeptemberi ingyenes játékok a Microsoft konzoljaira. A listára pillantva lesz mivel játszani az ősz első hónapjában is.
1328688002

Ismerős játékok a közelgő Windows Store-ban

A The Verge magazinhoz közel álló forrás szerint a Windows 8 Consumer Preview-verziójában már olyan játékokat tehetnek magukévá a szerencsések a Windows Store-on keresztül, mint az Angry Birds és a Ms. Splosion Man. A beépített címek mellett más népszerű játékok között is böngészhetünk a piactéren keresztül.
1305799219

A legjobb XBLA-s játékok Windows Phone 7-re

Könny szökhet a Windows Phone 7 operációs rendszert futtató telefontulajok szemébe a Microsoft legutóbbi bejelentése kapcsán. A cég ugyanis a legsikeresebb Xbox Live-os sikercímeket szeretné megjelentetni erre a platformra is. Érkezik a Hydro Thunder GP és a Plants vs.Zombies is.
1280134320

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Súlyos hét lesz ez, főleg Starcraft-rajongó PC-tulajdonosoknak. A többiek is számíthatnak egy-két érdekességre, de azért érződik, hogy uborkaszezon van.
1280095200

Hydro Thunder Hurricane

Több mint kétszázzal csapatom már, befordulunk a kanálisba, fentebb kapcsolok. Egy hatalmas hullám tart felénk, vagy fél tucat olajoshordót emelve a magasba, én elrántom a kormányt jobbra, a motorcsónakom nekicsapódik a töltésnek, az ellenfél pedig nyílegyenest beleszáll a végzetébe...